Transport Layer Security (TLS)

Shopify käyttää Transport Layer Security (TLS) -suojausta kaikkien Shopify Adminin ja kauppasi yhteyksien suojaamiseen.

TLS (Transport Layer Security) on salausprotokolla, jota käytetään internetin kautta tapahtuvan viestinnän suojaamiseen. Kun selaimen osoiterivillä URL-osoitteen vieressä, jonka alku on https://, näkyy lukkokuvake, yhteys käyttää TLS-salausta. TLS-salausta sovelletaan kaikkiin Shopify-yhteyksiin, myös omiin yhteyksiisi ja asiakkaidesi yhteyksiin. Shopify tukee TLS 1.2 -versiota ja sitä uudempaa TLS-protokollaa.

Vaikka TLS korvasi vanhemman SSL-protokollan, termejä TLS ja SSL käytetään edelleen sekaisin. Toisin sanoen SSL-varmenne on todellisuudessa TLS-varmenne.

Saat lisätietoja tutustumalla kohtaan Suojattujen yhteyksien ottaminen käyttöön Shopify-kaupassasi.