TLS (Transport Layer Security)

Shopify bruger TLS (Transport Layer Security) til at sikre alle forbindelser til din Shopify-administrator og din butik.

TLS (Transport Layer Security) er en krypteringsprotokol, der bruges til at sikre kommunikation over internettet. Når der vises et hængelåsikon i adresselinjen i browseren ved siden af en webadresse, der starter med https://, bruger denne webadresse TLS. TLS gælder for alle forbindelser til Shopify, herunder dine egne forbindelser og dine kunders forbindelser. Shopify understøtter version TLS 1.2 eller nyere for TLS-protokollen.

Selv om TLS har erstattet den tidligere SSL-protokol (Secure Sockets Layer), bruges betegnelserne TLS og SSL stadig omskifteligt. Sagt med andre ord: Et SSL-certifikat er i virkeligheden et TLS-certifikat.

Du kan få mere at vide i Aktivering af sikker forbindelse til din Shopify-butik.