TLS (Transport Layer Security)

Shopify bruger TLS (Transport Layer Security) til at sikre alle forbindelser til din Shopify-administrator og din butik.

TLS (Transport Layer Security) er en krypteringsprotokol, der bruges til at sikre kommunikation over internettet. Når der vises et hængelåsikon i adresselinjen i browseren ved siden af en webadresse, der starter med https://, bruger denne webadresse TLS. TLS gælder for alle forbindelser til Shopify, herunder dine egne forbindelser og dine kunders forbindelser. Shopify understøtter version TLS 1.2 eller nyere for TLS-protokollen.

Selv om TLS har erstattet den tidligere SSL-protokol (Secure Sockets Layer), bruges betegnelserne TLS og SSL stadig omskifteligt. Sagt med andre ord: Et SSL-certifikat er i virkeligheden et TLS-certifikat.

Der kan gå op til 48 timer, før TLS-certifikatet udstedes, efter du har tilknyttet dit tredjepartsdomæne. Du skal muligvis udføre yderligere fejlfinding, hvis du eller dine kunder får vist en fejlmeddelelse, der ligner Your connection is unsecure, efter 48 timer. Du kan få mere at vide i Aktivering af sikker forbindelse til din Shopify-butik.