Transport Layer Security (TLS)

Shopify bruker Transport Layer Security (TLS) for å sikre alle tilkoblinger til Shopify-administrator og til butikken.

Transport Layer Security (TLS) er en krypteringsprotokoll som brukes til å sikre kommunikasjon over internett. Når et hengelåsikon vises i adresselinjen i nettleseren ved siden av en URL-adresse som starter med https://, bruker tilkoblingen TLS. TLS gjelder for alle tilkoblinger til Shopify, inkludert dine egne tilkoblinger og kundenes tilkoblinger. Shopify støtter versjon TLS 1.2 og høyere av TLS-protokollen.

Selv om TLS har erstattet den eldre SSL (Secure Sockets Layer)-protokollen, brukes fortsatt begrepene TLS og SSL om hverandre. Med andre ord, er et SSL-sertifikat egentlig et TLS-sertifikat.

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Aktivere sikre tilkoblinger til Shopify-butikken.