Groothandelsprijzen bekijken

Op de pagina Klanten in het groothandelskanaal kun je de groothandelsproducten bekijken die een klant kan kopen, en de prijzen ervan.

Groothandelsprijzen opzoeken voor klanten

Wanneer u de groothandelsprijzen wilt controleren die u een groothandelsklant hebt aangeboden, kunt u deze prijzen opzoeken via zijn accountpagina in het groothandelskanaal.

Ga als volgt te werk om je groothandelsprijzen te controleren:

1. Klik in het groothandelskanaal op Klanten.
  2. Klik in de tabel op de naam van de klant om zijn accountpagina te openen.
  3. Klik op Prijzen bekijken om de producten te bekijken die uw klant kan kopen, en de prijzen waarvoor hij in aanmerking komt:

Schermafbeelding met de knop Prijs opzoeken