Open de Shopify Plus Academy vanuit de beheerder van je organisatie

Shopify Plus Academy is een online trainingsprogramma dat exclusief wordt aangeboden aan gebruikers met het Shopify Plus-abonnement. Het programma omvat zelfgestuurde online cursussen die je helpen meer te leren over Shopify Plus, best practices voor e-commerce en technische integraties. Je hebt toegang tot Shopify Plus Academy vanuit de beheerder van je organisatie.

Stappen

1. Klik in het Shopify-beheercentrum van je organisatie op je gebruikersnaam en accountafbeelding.

2. Klik in de vervolgkeuzelijst op Plus Academy.

De inlogpagina voor Shopify Plus Academy wordt geopend in een ander browsertabblad.

3. Om in te loggen, voer je de URL van je Shopify Plus-winkel in en klik je vervolgens op Inloggen.