Open de Shopify Plus Academy vanuit de beheerder van je organisatie

Shopify Plus Academy is een online trainingsprogramma dat exclusief wordt aangeboden aan gebruikers met een Shopify Plus-abonnement. Je hebt toegang tot de Shopify Plus Academy via het beheercentrum van je organisatie.

Het Shopify Plus Academy-programma bevat online zelfstudiecursussen die je helpen meer te leren over Shopify Plus, best practices voor e-commerce en technische integraties. Je hebt toegang tot Shopify Plus Academy via het beheercentrum van je organisatie.

Stappen

1. Klik in het Shopify-beheercentrum van je organisatie op je gebruikersnaam en accountafbeelding.

2. Klik in de vervolgkeuzelijst op Plus Academy.

3. Om in te loggen, voer je de URL van je Shopify Plus-winkel in en klik je vervolgens op Inloggen.