Tuotearvosteluiden mukauttaminen

Voit mukauttaa kaupan tuotetarkistuslomakkeiden ulkoasua ja Arvostelupistemerkkejä Product Reviews-sovelluksen asetussivu -sivulla.

Vaihda tähtikuvakkeen väri

Voit muuttaa tuoteluokituksissa näkyvien tähtikuvakkeiden väriä seuraavasti:

1. Siirry Shopifyn admin-sivulta valintaan Sovellukset > Tuotearviot.

2. Klikkaa Asetukset.

3. klikkaa tähtien kuvakkeen väri -osiossa Mukautettu väri.

4. klikkaa väri-väriruutua, joka näkyy kuvakkeen väri-kohdan vieressä.

5. Valitse väri Värivalitsimen avulla tai liitä kenttään heksadesimaalinen väri.

6. klikkaa Tallenna.

Muokkaa rajoja, välilajeita ja täyte

Voit muuttaa reunaviivojen ja välilajien väriä sekä täytön määrää tarkistusluettelon ympärillä.

Jos haluat muuttaa reunaviivojen tai vaihtajien väriä:

1. Siirry Shopifyn admin-sivulta valintaan Sovellukset > Tuotearviot.

2. Klikkaa Asetukset.

3. klikkaa arvostelun listausasettelu -osiossa värimallin väri-kohdan vieressä Reunan väri tai Värimallin väri.

4. Valitse väri Värivalitsimen avulla tai liitä kenttään heksadesimaalinen väri.

5. klikkaa Tallenna.

Voit muuttaa tarkistuslistaus täyte-paneelissasi seuraavasti:

1. Siirry Shopifyn admin-sivulta valintaan Sovellukset > Tuotearviot.

2. Klikkaa Asetukset.

3. Syötä arvostelun luettelon asettelu -osiossa haluamasi täytön summa (pikseleinä) täyttö-kenttään. Jos haluat poistaa ulkoraskun kokonaan, syötä 0 .

4. klikkaa Tallenna.

Näytä tai Piilota tarkistuslistaus tai Tarkistuslomake

Tuotearvion avulla voit oletusarvoisesti näyttää tai piilottaa tarkistusluettelon.

Voit näyttää tai piilottaa arvosteluja seuraavasti:

1. Siirry Shopifyn admin-sivulta valintaan Sovellukset > Tuotearviot.

2. Klikkaa Asetukset.

3. Valitse arvostelun luettelo-asettelu -kohdassa Näytä kuormitus on-kohdan vieressä oleva valintaruutu tai poista sen valinta.

4. klikkaa Tallenna.

Mukauta lomaketekstiä

Useimmat teemasi Tuotearvostelua näyttävän tekstin teksti on mukautettavissa. Näin voit tehdä asioita, kuten Tuotearvosteluiden kääntäminen tietylle kielelle, jotta muut verkkokauppasi olisivat samat.

Voit mukauttaa tekstiä seuraavasti:

1. Siirry Shopifyn admin-sivulta valintaan Sovellukset > Tuotearviot.

2. Klikkaa Asetukset.

3. Kirjoita arvostelun teksti -tai arvostelun lomake-tekstiosioihin teksti, jonka haluat näkyvän asiakkaan näkyvissä.

4. klikkaa Tallenna.

Lomakekentät on pakollinen, valinnainen tai piilotettu

Voit muuttaa sitä, näkyvätkö nimen, sähköpostiosoitteenja sijainnin kentät tarpeen mukaan, valinnaisesti tai piiloon, kun asiakas siirtyy, kun hän lähettää uuden arvostelun.

Käytettävissä olevat vaihtoehdot ovat seuraavat:

• Pakollinen -tämä kenttä on täytettävä, jotta arvostelu on toimitettava.
  • Valinnainen -tämä kenttä voidaan jättää tyhjiksi tai jättää arvoon, jonka arvo on.
  • Piilotettu -tämä kenttä ei ole näkyvissä.

Voit muuttaa lomakekenttien näyttötapaa:

1. Siirry Shopifyn admin-sivulta valintaan Sovellukset > Tuotearviot.

2. Klikkaa Asetukset.

3. Valitse arvostelun lomake-tekstiosasta tekijän nimen, tekijän sähköpostiosoitteentai tekijän sijaintikentän tyyppi. Kukin näistä kentistä voidaan asettaa pakollisia, valinnaisiatai piilotettuja:

Lomakekenttien tyypin valitseminen

4. klikkaa Tallenna.