Faviconin lisääminen kauppaan

Favicon eli suosikkikuvake on pieni neliönmuotoinen kuva tai logo, joka näkyy verkko-osoitteen vieressä. Faviconeja on selaimen välilehdillä ja selaimen sivuilla, joilla luetellaan verkko-osoitteita, esimerkiksi kirjanmerkkisivulla. Voit lisätä faviconin verkkokauppaasi brändisi vahvistamiseksi ja sivustosi ulkoasun viimeistelemiseksi.

Faviconin luominen

Voit luoda mukautetun faviconin ilmaisella favicon-generaattorisivustolla tai luoda oman faviconin. Löydät favicon-generaattorin hakemalle internetistä termillä free favicon generator.

Faviconin ihanteellinen koko on joko 16 x 16 pikseliä tai 32 x 32 pikseliä. Jos favicon-tiedosto on liian suuri, se pienennetään 32 x 32 pikseliin ennen lataamista Shopifyhin.

Faviconin lisääminen verkkokauppaan

1. Napauta teeman asetuksia.
  2. Napauta favicon.
  3. Napauta Faviconin kuvan alueessa Valitse kuvaja tee jokin seuraavista: - Jos haluat valita kuvan, jonka olet jo lähettänyt Shopify-ylläpitäjään, napauta Kirjasto -välilehteä.

• Voit valita kuvan paikallisesta tietokoneesta klikkaamalla ensin Kirjasto-välilehteä ja sitten Lataa.
  4. Vaihtoehtoisen tekstin lisääminen Faviconin kuvaan:

1. Napauta Muokkaa.
    2. Kirjoita Muokkaa kuvaa -ikkunassa lyhyt kuvan kuvaus.
    3. Napauta Tallenna.
  5. Napauta Tallenna.

Valmiina aloittamaan myymisen Shopifyssa?