3D-katseluohjelman määritys ilman koodausta

Voit määrittää 3D-malleja Shopify Adminissa ilman, että sinun tarvitsee muokata koodia. Säädä mallin valaistusta, taustaväriä, valotustasoa, zoomausta ja mallin ensimmäistä kameranäkymää Tuotteet-sivulta.

Tällä sivulla

3D-mallin muokkaaminen

Voit säätää 3D-mallisi valaistusta tai kameranäkymää. Pääset 3D-mallieditoriin, kun avaat 3D-mallin sisältävän tuotteen. Vieritä alas tuotesivun Media-osioon ja klikkaa kuvassa olevaa 3D-kuvaketta.

Tuotemedia, jossa 3D-mallin katselupainike on korostettuna

Mallin valaistuksen muokkaaminen

1. Avaa Tuotteet-sivu ja valitse 3D-mallin sisältävä tuote.
  2. Selaa tuotesivua alaspäin kohtaan Media. Etsi 3D-malli ja klikkaa kuvassa olevaa 3D-kuvaketta.
  3. Klikkaa Muokkaa tiedostoa. Valaistuksen muokkausvaihtoehdot ladataan oletusarvoisesti ensin. Valitse haluamasi muokkaustyyppi:
  • Ympäristössä on valmiiksi määritettyjä suodattimia, jotka muuttavat kuvassa näkyviä varjoja ja heijastuksia. Klikkaa mitä tahansa suodatinta nähdäksesi, miten se vaikuttaa kuvaasi.
  • Valaistuksen avulla voit muuttaa 3D-kuvasi valotusta. Säädä kuvan valotusta liukusäätimellä.
  • Tausta muuttaa 3D-kuvasi taustaväriä. Voit määrittää kuvan taustakuvan läpinäkyväksi Käytä läpinäkyvää taustaa ‑ruutua klikkaamalla. Valitse kuvan taustaväri värivalitsimella tai syötä värin hex-koodi värivalitsimen alla olevaan kentään.
  1. Kun olet muokannut tiedostoasi riittävästi, tallenna tekemäsi muutokset valitsemalla Valmis tai palauta kuva alkuperäiseen tilaansa valitsemalla Palauta.

Mallin kameranäkymän muokkaaminen

1. Avaa Tuotteet-sivu ja valitse 3D-mallin sisältävä tuote.
  2. Selaa tuotesivua alaspäin kohtaan Media. Etsi 3D-malli ja klikkaa kuvassa olevaa 3D-kuvaketta.
  3. Klikkaa Muokkaa tiedostoa. Lataa mallin näkymävaihtoehdot napauttamalla Kamera-kuvaketta.
  4. Valitse haluamasi muokkaustyyppi:
  • Muuta kuvan X-kiertoa suurentamalla tai pienentämällä X-kierron kulmaa.
  • Muuta kuvan Y-kiertoa suurentamalla tai pienentämällä X-kierron kulmaa.
  • Zoomaa kuvaasi lähemmäksi zoomausasteen liukusäätimellä.
  1. Kun olet muokannut tiedostoasi riittävästi, tallenna tekemäsi muutokset valitsemalla Valmis tai palauta kuva alkuperäiseen tilaansa valitsemalla Palauta.