Sosiaalisen median kuvan valitseminen

Kun jaat verkkokaupan linkin sosiaalisessa mediassa, kuten Facebookissa tai Pinterestissa, voit näyttää julkaisussa pikkukuvan.

Esimerkki Facebook-julkaisusta, jossa näkyy liitteenä oleva kuva

Esittelykuvien näyttäminen

Kaikissa Shopifyn ilmaisissa teemoissa, kun julkaiset verkkokaupan linkin sosiaalisessa mediassa, kyseisen sivun esittelykuva näytetään. Seuraavilla sivutyypeillä on esittelykuvat:

• Tuotesivut
  • Kokoelman sivut
  • Blogiviestit

Jos sivuilla ei ole esittelykuvia, kuten kotisivulla tai Tietoja meistä -sivulla, näkyvissä on verkkokaupan sosiaalisen median jakamiskuva.

Some-jakamiskuvan määrittäminen hallintapaneelissa

Kauppasi verkkokaupan asetuksissa voit lisätä oletusarvoisen kuvan, jota käytetään, kun sivun esittelykuvaa ei löydy.

Ylläpitäjän asetuksissa näkyy esikatselukuva sosiaalisessa mediassa jaetusta kuvasta

Toimi näin:

1. Siirry Shopify-ylläpitäjässä kohtaan Verkkokaupan > asetukset.

2. Etsi Some-jakamiskuva-osa.

3. Jos haluat ladata uuden kuvan, klikkaa Lisää kuva. Jos haluat muuttaa olemassa olevaa kuvaa, klikkaa Muokkaa > Vaihda kuva.

4. Valitse tietokoneelta kuva, jonka haluat näyttää sosiaalisessa mediassa.

5. Napauta Tallenna.

Logon varatakakuva

Kun sosiaalisen median jakamiskuvaa ei ole ladattu manuaalisesti, Shopify käyttää teemaan lisättyjä kuvia varana. Shopify saattaa käyttää seuraavien teema-asetusten arvoa:

• Ylätunnisteen > logo (ensisijainen)
  • Teeman asetukset > Kassa > Logo

Jos logon koko ei vastaa suosittelemiasi mittoja tai se on läpinäkyvällä taustalla, Shopify täyttää alueen värillä, joka on määritetty asetuksissa: Teeman asetukset > Värit > Tausta. Jos tämä asetus ei ole käytettävissä, Shopify käyttää väriä, joka on määritetty asetuksissa: Teeman asetukset > Kassa > Pääsisältöalue > Taustaväri. Seuraava kuva kuvastaa täyttönä käytettävää taustaväriä:

Nelikulmainen kaupan logo, jossa on punaiset palkit sivuilla suorakulmaisen kuvan luontia varten

Kuvien esikatselu

Shopifyn ilmaiset teemat käyttävät Open Graph -tunnisteita, jotka antavat sosiaalisen median alustoille tietoa sivustoltasi. Facebook, Twitter, LinkedIn, Pinterest ja muut palvelut käyttävät Open Graph -tunnisteita. Voit esikatsella sosiaalisen median kuvaasi tietyillä alustoilla käyttämällä työkaluja, kuten Twitterin Card Validator, Facebookin Crawler ja LinkedInin Post Inspector.

Valmiina aloittamaan myynti Shopifyssa?