Kompatibilitet for dynamiske kasseknapper

Det er et par tilfeller der dynamiske kasseknapper kanskje ikke er egnet for nettbutikken din. Før du legger til dynamiske kasseknapper i nettbutikken, bør du vurdere kompatibiliteten deres med følgende funksjoner:

Apper

Dynamiske kasseknapper kan komme i konflikt med enkelte apper.

Hvis du bruker noen av følgende type apper, vil dynamiske kasseknapper kanskje ikke være kompatible med nettbutikken din:

• valutakalkulatorer
  • apper som samhandler med handlekurven
  • apper som tar kundene til en ekstern kasse

Handlekurvegenskaper

Dynamiske kasseknapper støtter ikke handlekurvegenskaper. Handlekurvegenskaper er tilpassede skjemafelter som du kan bruke til å samle inn ekstra informasjon fra kundene på handlekurvsiden.

Eksempler på handlekurvegenskaper inkluderer følgende tillegg på handlekurvsiden:

• avmerkingsbokser for vilkår og betingelser
  • alternativer for gaveinnpakking
  • velgere av leveringsdatoer

Hvis du benytter deg av handlekurvegenskapene, er ikke dynamiske kasseknapper egnet for nettbutikken.

Produkter

Dynamiske kasseknapper kan brukes til å kjøpe kun single varianter av et produkt. Men hvis du viser en antallsvelger på en produktside, kan kundene kjøpe mer enn én av disse variantene. En kunde kan for eksempel bruke en dynamisk kasseknapp til å kjøpe to røde t-skjorter, men ikke en rød t-skjorte og en blå t-skjorte.

Betalingsinnstillinger

Hvis du ikke har aktivert en akselerert kassemetode fra en tredjepart i betalingsinnstillinger, vil den umerkede versjonen av den dynamiske kasseknappen være den eneste versjonen som vises.

Knapptekst

Den umerkede dynamiske kasseknappen viser Kjøp den nå-tekst. Hvis Legg i handlekurv-knappen også viser Kjøp den nå eller en annen tilpasset tekst, kan dette forvirre kundene.