Legge til og fjerne dynamiske kasseknapper

Du kan legge til eller fjerne dynamiske kasseknapper på deler av nettbutikken som har en Legg i handlekurv-knapp.

Før du legger til dynamiske kasseknapper må du passe på at de er kompatible med nettbutikken.

Legg til eller fjern dynamiske kasseknapper på produktsider

Du kan legge til eller fjerne dynamiske kasseknapper på produktsider.

Steg:

Legg til eller fjern dynamiske kasseknapper på hjemmesiden

Hvis hjemmesiden inneholder en utvalgt produktdel med en Legg i handlekurv-knapp, kan du legge til eller fjerne dynamiske kasseknapper i den delen.

Steg:

Hvis temaet ikke har innstillingen Vis dynamiske knapper for å gå til kassen må du oppdatere temaet eller redigere temakoden.

Legg til dynamiske kasseknapper for utvalgte produkter

Hvis du vil legge til dynamiske kasseknapper for noen produktsider, men ikke andre, må du opprette en alternativ mal. En alternativ mal er en duplisert temakodemal du kan redigere uten å påvirke originalversjonen. Du kan legge til dynamiske kasseknappper på alternativ malen, og bruke denne malen kun for et utvalg produkter.

For å opprette en alternativ produktmal, kan du se Opprett en ny mal.

Etter du har opprettet en alternativ produktmal og tilordnet den til et produkt, må du aktivere dynamiske knapper for å gå til kassen for dette produktet.