Weergave eenheidsprijzen

Als je producten in bepaalde hoeveelheden of maten verkoopt, moet je mogelijk de prijs per eenheid voor bepaalde producten weergeven. Wanneer je een eenheidsprijs voor een product invoert, wordt de eenheidsprijs weergegeven op de productpagina's, verzamelpagina's, winkelwagenpagina, checkout-pagina's en bevestigingsmeldingen voor bestellingen.

Eenheidsprijzen aan je producten toevoegen

Eenheidsprijzen weergeven in je webshop

In alle Online Store 2.0-thema's is de eenheidsprijsfunctie al beschikbaar. Je hoeft niets te doen om eenheidsprijzen in je webshop weer te geven.

Als je een vintage thema hebt en je kunt het niet updaten naar een versie die de eenheidsprijsfunctie ondersteunt, dan kun je de themacode handmatig aanpassen.

Eenheidsprijzen weergeven in een vintage thema

De stappen voor deze aanpassing variëren naargelang je thema. Klik op de knop voor je thema voordat je de onderstaande instructies volgt:

Eenheidsprijzen weergeven in je bestellingmeldingen

Wanneer de functie actief is, staan standaard eenheidsprijzen in de bestelbevestigingsmelding.

Als je eenheidsprijzen aan je product hebt toegevoegd, maar deze worden niet weergegeven in je bestelbevestigingsmeldingen, werk dan je template handmatig bij.

Stappen:

1. Ga in het Shopify-beheercentrum naar Instellingen > Meldingen.

2. Klik in het gedeelte Bestellingen op Bestelbevestiging.

3. Klik op Code bewerken.

4. Voeg het volgende fragment toe aan de template binnen de klasse "order-list__item-price" :

{%- if line_item.unit_price_measurement -%}
  <div class="order-list__unit-price">
     {{ line_item.unit_price | money }}/
     {%- if line_item.unit_price_measurement.reference_value != 1 -%}
       {{- line_item.unit_price_measurement.reference_value -}}
     {%- endif -%}
     {{ line_item.unit_price_measurement.reference_unit }}
  </div>
{%- endif -%}

Codefragment voor eenheidsprijs gemarkeerd op de juiste locatie in het venster E-mailtekst (HTML) van de bestelbevestigingsmelding.