Weergave eenheidsprijzen

Als je producten in bepaalde hoeveelheden of maten verkoopt, moet je mogelijk de prijs per eenheid voor bepaalde producten weergeven. Wanneer je een eenheidsprijs voor een product invoert, wordt de eenheidsprijs weergegeven op de productpagina's, verzamelpagina's, winkelwagenpagina, checkout-pagina's en bevestigingsmeldingen voor bestellingen.

Eenheidsprijzen aan je producten toevoegen

Toon eenheidsprijzen in je onlinewinkel

De stappen voor deze aanpassing variëren naargelang je thema. Klik op de knop voor je thema voordat je de onderstaande instructies volgt:

Eenheidsprijzen weergeven in je bestellingmeldingen

Als je eenheidsprijzen aan je product hebt toegevoegd, maar de eenheidsprijzen verschijnen niet in je bevestigingsmeldingen voor je bestelling, moet je mogelijk je bevestigingstemplate van je bestelling bijwerken.

Stappen:

1. Ga in het Shopify-beheercentrum naar Instellingen > Meldingen.

2. Klik op Bestellingsbevestiging.

3. Voeg het volgende fragment toe aan de template:

{%- if line_item.unit_price_measurement -%}
    {{ line_item.unit_price | money }}
    {%- if line_item.unit_price_measurement.reference_value != 1 -%}
      {{- line_item.unit_price_measurement.reference_value -}}
    {%- endif -%}
    {{ line_item.unit_price_measurement.reference_unit }}
  {%- endif -%}