Weergave eenheidsprijzen

Als u producten in bepaalde hoeveelheden of maten verkoopt, moet u mogelijk de prijs per eenheid voor bepaalde producten weergeven. Wanneer u een eenheidsprijs voor een product invoert, wordt de eenheidsprijs weergegeven op de productpagina's, verzamelpagina's, winkelwagenpagina, checkout-pagina's en bevestigingsmeldingen voor bestellingen.

Eenheidsprijzen aan je producten toevoegen

Toon eenheidsprijzen in je onlinewinkel

Gesegmenteerde en niet-gesegmenteerde thema's

De stappen in deze zelfstudie verschillen al naar gelang of u een thema met secties of zonder secties gebruikt. Een thema met secties is een nieuwer thema waarin u kun slepen en neerzetten om de pagina-indeling van uw winkel te bepalen.

Ga naar de pagina Code bewerken van uw thema om erachter te komen of uw thema secties ondersteunt. Als de directory Secties bestanden bevat, gebruikt u een thema met secties. Thema's zonder secties werden gebruikt voor oktober 2016 en de directory Secties van deze thema's bevat geen bestanden.

Als u een sectiethema gebruikt, klikt u op de knop Sectiethema's en volgt u de instructies. Als u een ouder, niet-gesegmenteerd thema gebruikt, klikt u op de knop Thema's zonder secties en volgt u de instructies.

Uw thema bewerken

Volg de instructies om een backup van uw thema te maken, en ga aan de slag met het bewerken van de code voor uw thema.

Uw thema selecteren

De stappen voor deze aanpassing variëren naargelang uw thema. Klik op de knop voor uw thema voordat u de onderstaande instructies volgt:

Eenheidsprijzen weergeven in uw bestellingmeldingen

Als u eenheidsprijzen aan je product hebt toegevoegd, maar de eenheidsprijzen verschijnen niet in je bevestigingsmeldingen voor uw bestelling, moet u mogelijk je bevestigingssjabloon van uw bestelling bijwerken.

Stappen:

1. Ga in de Shopify-beheerder naar Instellingen > Meldingen.

2. Klik op Bestellingsbevestiging.

3. Voeg het volgende fragment toe aan de sjabloon:

{%- if line_item.unit_price_measurement -%}
    {{ line_item.unit_price | money }}
    {%- if line_item.unit_price_measurement.reference_value != 1 -%}
      {{- line_item.unit_price_measurement.reference_value -}}
    {%- endif -%}
    {{ line_item.unit_price_measurement.reference_unit }}
  {%- endif -%}