Weergave eenheidsprijzen

Als u producten in bepaalde hoeveelheden of maten verkoopt, moet u mogelijk de prijs per eenheid voor bepaalde producten weergeven. Wanneer u een eenheidsprijs voor een product invoert, wordt de eenheidsprijs weergegeven op de productpagina's, verzamelpagina's, winkelwagenpagina, checkout-pagina's en bevestigingsmeldingen voor bestellingen.

Eenheidsprijzen aan uw producten toevoegen

Toon eenheidsprijzen in uw onlinewinkel

De stappen voor deze aanpassing variëren naargelang uw thema. Klik op de knop voor uw thema voordat u de onderstaande instructies volgt:

Eenheidsprijzen weergeven in uw bestellingmeldingen

Als u eenheidsprijzen aan uw product heeft toegevoegd, maar de eenheidsprijzen verschijnen niet in uw bevestigingsmeldingen voor uw bestelling, moet u mogelijk uw bevestigingssjabloon van uw bestelling bijwerken.

Stappen:

1. Ga in de Shopify-beheerder naar Instellingen > Meldingen.

2. Klik op Bestellingsbevestiging.

3. Voeg het volgende fragment toe aan de sjabloon:

{%- if line_item.unit_price_measurement -%}
    {{ line_item.unit_price | money }}
    {%- if line_item.unit_price_measurement.reference_value != 1 -%}
      {{- line_item.unit_price_measurement.reference_value -}}
    {%- endif -%}
    {{ line_item.unit_price_measurement.reference_unit }}
  {%- endif -%}