Linkpop-analytics

Je hebt toegang tot analyses die activiteit volgen op je Linkpop-landingspagina. Linkpop-analytics meten bezoeken, link-klikken en klikken per bezoek.

• Bezoeken: elke keer dat een gebruiker interactie heeft met je Linkpop-landingspagina gedurende het geselecteerde datumbereik.

• Link-klikken: het aantal klikken op links op je Linkpop-landingspagina in het geselecteerde datumbereik.

• Klikken per bezoek: het gemiddelde aantal klikken per bezoek. Klikken per bezoek worden berekend door het aantal link-klikken te delen door het totale aantal bezoeken in het geselecteerde datumbereik.

Analytics bekijken

Je kunt je Linkpop-analytics bekijken vanuit je Linkpop-account. Tik op je Linkpop-landingspagina op het ...-pictogram en selecteer Analytics.

Datumbereik wijzigen

Het standaard datumbereik voor Linkpop-analytics is de afgelopen zeven dagen. Als je het datumbereik wilt wijzigen om analytics voor een andere periode te bekijken, kun je een ander datumbereik selecteren.

Stappen

1. Tik op je Linkpop-landingspagina op ... > Analytics.

2. Tik op de Analytics-pagina op de knop datumbereik.

3. Selecteer het datumbereik waarvoor je analytics wilt bekijken.

Linkprestaties

Nadat je een datumbereik hebt geselecteerd, worden de prestaties van de links waarop is geklikt weergegeven in het gedeelte Linkprestatie. Farah heeft bijvoorbeeld vier links op haar Linkpop-landingspagina: twee shoppable links en twee links naar social media profielen. Wanneer Farah haar Linkpop-analytics opent, kan ze de prestaties van de vier links op haar landingspagina voor een bepaalde periode bekijken.