Yksikköhintojen näyttäminen

Jos myyt tuotteita määrinä tai mittoja, sinun on ehkä näytettävä yksikköhinta tietyille tuotteille. Kun syötät tuotteen yksikköhinnan, se näkyy tuotesivuilla, kokoelmasivuilla, ostoskorisivulla, kassasivuilla ja tilausvahvistusilmoituksissa.

Lisää tuotteeseen yksikköhinnat

Näytä yksikköhinnat verkkokaupassasi

Yksikköhintaominaisuus on jo käytettävissä kaikissa Online Store 2.0 -teemoissa. Mitään toimenpiteitä ei tarvita yksikköhintojen näyttämiseksi verkkokaupassasi.

Jos käytössäsi on vanha teema etkä voi päivittää sitä yksikköhintaominaisuutta tukevaan versioon, voit mukauttaa teeman koodia manuaalisesti yksikköhinnan näyttämiseksi.

Yksikköhintojen näyttäminen vanhassa teemassa

Tämän mukautuksen toimintavaiheet vaihtelevat teeman mukaan. Klikkaa teeman painiketta ennen kuin noudatat seuraavia ohjeita:

Yksikköhintojen näyttäminen tilausilmoituksissa

Yksikköhinnat näkyvät tilausvahvistusilmoituksessa oletusarvoisesti, kun ominaisuus on käytössä.

Jos olet lisännyt tuotteeseesi yksikköhintoja, mutta yksikköhintasi eivät näy tilausvahvistusilmoituksissa, sinun on ehkä päivitettävä mallisi manuaalisesti.

Vaiheet:

1. Siirry Shopifyn Admin-sivulla kohtaan Asetukset > Ilmoitukset.

2. Klikkaa Tilaukset-osiossa valintaa Tilausvahvistus.

3. Napsauta Muokkaa koodia.

4. Lisää seuraava koodinpätkä "order-list__item-price"-luokan malliin:

{%- if line_item.unit_price_measurement -%}
  <div class="order-list__unit-price">
     {{ line_item.unit_price | money }}/
     {%- if line_item.unit_price_measurement.reference_value != 1 -%}
       {{- line_item.unit_price_measurement.reference_value -}}
     {%- endif -%}
     {{ line_item.unit_price_measurement.reference_unit }}
  </div>
{%- endif -%}

Yksikköhintakoodin koodinpätkä, joka on korostettu Tilausvahvistus-ilmoituksen Sähköpostiviestin teksti (HTML) -ikkunan asianmukaisessa kohdassa.

5. Napsauta Tallenna.