Paikallisissa valuutoissa tapahtuvaa myyntiä koskevat ohjeet ja rajoitukset

Luettelo poikkeuksista ja rajoituksista, jotka ovat voimassa, kun teet myyntiä paikallisissa valuutoissa:

• Myyntiä paikallisissa valuutoissa tukevat vain Adyen tai Shopify Payments, joihin sisältyy myös Shop Payn, Apple Payn, Google Payn ja PayPalin käyttö sekä muiden Shopify Payments -maksutapojen käyttö. Muiden kolmannen osapuolen maksupalveluntarjoajien kautta tehdyt tilaukset käsitellään kauppasi oletusvaluutassa.
  • Osa markkinoiden hinnoittelun mukautuksista, kuten kunkin markkina-alueen tuotehintojen ja prosentuaalisten hintaoikaisujen asettaminen, on saatavilla kaikissa sopimuksissa eikä edellytä Adyenin tai Shopify Paymentsin käyttöä. Hintojen näyttäminen paikallisissa valuutoissa ja manuaalisten vaihtokurssien asettaminen edellyttävät kuitenkin Shopify Paymentsin käyttöä.
  • Myyntiä paikallisissa valuutoissa tuetaan verkkokaupassasi ja näytöttömässä ympäristössä Storefront API:n avulla. Shopify POS tukee vain kauppasi valuuttaa. Et voi myydä paikallisissa valuutoissa muissa kanavissa.
  • Jos määrität maksuehtoja, jotka koskevat muussa kuin kauppasi oletusvaluutassa luodun tilausluonnoksen maksun lykkäämistä, voit periä maksun vain luottokortilla tai merkitsemällä tilauksen maksetuksi.
  • Kansainvälisissä valuutoissa tehtyjen tilausten muokkaaminen on vain joidenkin kauppojen käytettävissä. Jos et ole oikeutettu muokkaamaan muissa valuutoissa tehtyjä tilauksia, voit hyvittää tilauksen ja sen jälkeen luoda tilausluonnoksen ja lähettää laskun sähköpostitse asiakkaan paikallisessa valuutassa.
  • Osa pankeista ja luottokorttien myöntäjistä voi veloittaa kansainvälisillä asiakkaaltasi ylimääräisiä kansainvälisiä palvelumaksuja, vaikka heidän luottokorttiaan olisi veloitettu paikallisessa valuutassa. Asiakkaasi pankki määrittää ja perii tällaiset maksut, eikä Shopify valvo niitä millään tavalla.
  • Voit tarkastella raportteja vain kaupan valuutassa.
  • Kaikki Shopify App Storen valuutanmuuntosovellukset eivät ole yhteensopivia Shopify Paymentsin kautta paikallisessa valuutassa tehtävän myynnin kanssa. Joissakin sovelluksissa hinnat voivat näkyä asiakkaan valitsemassa valuutassa, mutta kassalla valuutta muuttuu takaisin kaupan oletusvaluutaksi. Suosittelemme, että otat käyttöön automaattisen uudelleenohjauksen tai käytät Shopifyn Geolocation-sovellusta, jotta ostajat voivat selata kauppaasi paikallisessa valuutassaan.
  • Useimpia kolmannen osapuolen ensisijaisia tapoja ei tueta. Voit kuitenkin simuloida tilauksia, joissa käytetään kansainvälistä hinnoittelua, testi-maksuportaalin avulla.