Ostokset Instagramissa

Voit myydä tuotteitasi Instagramissa käyttämällä Facebook-kanavassa Ostokset Instagramissa -ominaisuutta. Ostokset Instagramissa -ominaisuus luo Instagram-profiiliisi kaupan, jonka avulla voit merkitä tuotteitasi julkaisuihin ja tarinoihin. Asiakkaat voivat valita Instagram-profiilistasi Näytä kauppa, jos he haluavat nähdä kaikki tuotteesi Instagramissa. Asiakkaat voivat myös klikata julkaisuja tutustuakseen merkittyyn tuotteeseen ja valita sen jälkeen Näytä verkkosivulla ostaakseen tuotteen verkkokaupastasi.

Jos asiakas tutustuu Instagramiin listattuun tuotteeseen ja ostaa tuotteen klikkaamalla sitä, tilaus luetaan Instagramin ansioksi.

Jotta voit käyttää Ostokset Instagramissa -ominaisuutta, sinun täytyy olla maassa tai alueella, jota Instagram tukee, ja tuotteittesi on täytettävä Facebook-kanavan myyntiä koskevat tuotevaatimukset.

Tässä osiossa

Valmiina aloittamaan myynti Shopifyssa?