Instagram-kanavan määrittäminen

Shopifyn Instagram-kanava yhdistää Shopifyssa olevat tuotteet Instagram-yritysprofiiliisi. Ennen kuin lisäät kanavan, varmista, että sinulla on Facebook-yrityssivu ja että olet lisännyt tuotteita Facebookin tuoteluetteloon. Voit luoda Facebookin tuoteluettelon määrittämällä Facebook-kaupan.

Instagram-kanavan lisääminen

Toimintovaiheet:

1. Kirjaudu sisään Facebook-tilisi sivulle todentaaksesi Instagram-tilin myyntikanavalla.

Kun olet lisännyt Instagramin yritystilin, Instagram tarkastaa tilisi, jotta pääset käyttämään ominaisuutta. Shopify ei voi ottaa tuotetunnisteita käyttöön kaupassasi. Kun tilisi on hyväksytty, näet Instagramin yritysprofiilissa ilmoituksen. Jos sinulla on kysyttävää kauppasi kelpoisuudesta, saat lisätietoja Instagramin ohje-ja tukikeskuksesta.

Tuoteluettelon hallinta

Voit lisätä tuoteluettelon Instagramin yritysprofiilivaihtoehtojen Shoppailu-sivulta.

Toimintovaiheet:

1. Avaa Instagramissa yritysprofiilin asetukset ja siirry Asetukset-osioon.
  2. Valitse Shoppailu ja vahvista Facebook-tilisi.

Jos et näe Shoppailu-osiota, napauta kohtaa Muokkaa profiilia ja tarkista, että olet yhdistänyt Facebookin yrityssivulle.

3. Valitse kauppasi.myshopify.com-tuoteluettelo.

4. Napauta Valmis.

Tuotteen kuvauksen muuttaminen

Jos haluat muuttaa tuotetunnisteen tiedoissa näkyvää tuotekuvausta, nimeä tai hintaa, sinun täytyy muokata tuoteluetteloa Shopifyssa ja julkaista päivitetty tuote Facebookissa.