Verkkotunnuksen lisääminen Shopifyhin

Kun ostat verkkotunnuksen Shopifyn kautta, verkkotunnus määritetään automaattisesti toimimaan ensisijaisen verkkotunnuksesi kanssa. Oletusarvoisesti ensisijaisen verkkotunnuksesi muoto on examplestore.myshopify.com, kun rekisteröidyt Shopifyhin. Jos haluat vaihtaa verkkotunnusta, joka näkyy asiakkaille, kun he selaavat verkkokauppaasi, voit lisätä mukautetun URL-osoitteen, kuten www.example.com. Voit lisätä mukautetun verkkotunnuksen Shopifyhin kahdella eri tavalla:

• Jos et valmiiksi omista mukautettua verkkotunnusta, voit ostaa verkkotunnuksen Shopifyn kautta. Kun ostat mukautetun verkkotunnuksen Shopifyn kautta, verkkotunnus määritetään automaattisesti kauppasi ensisijaiseksi verkkotunnukseksi.
  • Jos sinulla on jo mukautettu verkkotunnus kolmannen osapuolen palveluntarjoajalta, voit käyttää jo omistamaasi verkkotunnusta. Voit yhdistää mukautetun verkkotunnuksen verkkokauppaan tai siirtää verkkotunnuksen hallinnan Shopifyhin.

Voit lisätä enintään 10 verkkotunnusta tai aliverkkotunnusta Shopify-kauppaasi .myshopify.com-URL-osoitteen lisäksi. Jos kauppasi on Shopify Plus -suunnitelmassa, voit lisätä enintään 1 000 verkkotunnusta tai aliverkkotunnusta. Kun lisäät mukautetun verkkotunnuksen, uusi SSL-varmenne luodaan automaattisesti.