Customer Privacy-app

Med Shopify Customer Privacy-appen kan du innhente samtykke til sporing fra nettbutikkbesøkende for å følge bestemmelser som California Consumer Privacy Act (CCPA) eller EUs personvernforordning (GDPR). Du kan bruke Customer Privacy-appen til å hjelpe deg med følgende oppgaver:

• Bygg tillit hos kundene ved å legge til et banner som lar kundene velge om de godtar informasjonskapsler eller ikke.
  • Bruk maler som har personvernkrav for ulike områder forhåndsutfylt.
  • Du kan enkelt velge og redigere personvernmeldingen som du ønsker å publisere i butikkfronten.

Customer Privacy-appen er en gratis app som du kan legge inn fra Shopify App Store.

Deaktivering av innstillingen Begrens tredjepartssalg av data for kunder i California

Hvis du har aktivert alternativet Begrens tredjepartssalg av data for kunder i California i Kundepersonvern-seksjonen i nettbutikkinnstillingene, må du oppdatere nettbutikken til den nyeste versjonen innen 1. november 2021. Du finner instruksjoner i nettbutikkinnstillingene.

Fra 1. november 2021 kan du ikke bruke eldre versjoner av innstillingen Begrens tredjepartssalg av data for kunder i California fordi den automatisk blokkerer all informasjonsdeling for kunder i California. I stedet må du gi besøkende i nettbutikken fra California muligheten til å trekke seg fra deling av sine opplysninger.

Hvis du bruker alternativet Begrens tredjepartssalg av data for kunder i California, må du installere Customer Privacy-appen for å hjelpe deg med å oppfylle CCPA-kravene.