Je b2b-installatie testen

Nadat je een bedrijf en een assortiment hebt aangemaakt, kun je de ervaring testen door een testbestelling te plaatsen.

Stappen:

1. Maak in een bestaand bedrijf een klantprofiel aan, waarmee je kunt inloggen als b2b-klant.
  2. Optioneel: als je een testbestelling wilt plaatsen met een gesimuleerde transactie, deactiveer dan je betalingsgateway en activeer de Bogus Gateway van Shopify.
  3. Log als klant bij je winkel in met het b2b-klantprofiel dat je hebt aangemaakt.
  4. Plaats een testbestelling.

Wanneer je de testbestelling plaatst, controleer je of de weergegeven prijzen de prijzen zijn die je verwacht en dat de bedoelde betalingsvoorwaarden worden aangeboden.