Uw online winkel opzetten

Nadat u Shopify heeft ingesteld, is het meeste werk gedaan.

• Uw online winkel gebruikt automatisch je Shopify-instellingen voor het afrekenen en verwerken van bestellingen.
  • Uw producten worden automatisch in je online winkel weergegeven.
  • Voor je onlinewinkel wordt automatisch een uniek website adres van het myshopify-domein toegekend. Dit ziet er zo uit: your-store-name.myshopify.com en is gebaseerd op de winkelnaam die je hebt ingevoerd toen je je aanmeldde.

Voordat u begint, moet u nog een paar stappen uitvoeren om ervoor te zorgen dat je online winkel klaar is voor klanten.

De standaardsecties van thema's bewerken

Voor je online winkel wordt het standaardthema Debut gebruikt voor de opmaak. Je kunt een ander thema kiezen, maar u moet hoe dan ook de standaardsecties van het thema bewerken met behulp van de themabewerker:

Shopify - standaardsecties van thema's bewerken

U kunt ook de Algemene instellingen voor het thema wijzigen om de kleuren en lettertypen aan te passen aan de uitstraling van uw bedrijf.

Linken naar winkelbeleid

U moet vanuit de navigatie van je online winkel links toevoegen naar het winkelbeleid, zodat je klanten weten wat ze kunnen verwachten bij het afhandelen en retourneren van bestellingen.

Je online winkel aanpassen en lanceren

Lanceer je online winkel en stel hem open voor klanten door uw wachtwoord te verwijderen. Je kunt je online winkel nog verder aanpassen, maar je kunt het beste zo snel mogelijk beginnen met verkopen. Als je je online winkel lanceert, kun je beginnen met het promoten van je producten en activiteiten ontplooien om het verkeer naar je winkel te vergroten. Vervolgens kun je rapporten en analyses gebruiken om te zien wat je klanten in je online winkel doen, en verbeteringen aanbrengen op basis van die informatie.

Je kunt een paar dingen doen om je winkel aan te passen:

Upgraden vanaf Shopify Lite

Het verkoopkanaal Online winkel wordt automatisch toegevoegd aan je Shopify-beheercentrum in de lijst met verkoopkanalen, tenzij u een Shopify Lite-abonnement heeft. Als je je Shopify-abonnement upgradet vanaf Shopify Lite, kun je het verkoopkanaal Online winkel toevoegen.

Stappen:

1. Klik in de Shopify-beheercentrum op de + knop naast de kop Verkoopkanalen.
  2. Klik in de lijst met beschikbare kanalen op Meer informatie naast Online winkel.
  3. Klik op Kanaal toevoegen.