Uw online winkel opzetten

Nadat u Shopify hebt ingesteld, is het meeste werk gedaan.

• Uw online winkel gebruikt automatisch uw Shopify-instellingen voor het afrekenen en verwerken van bestellingen.
  • Uw producten worden automatisch in uw online winkel weergegeven.
  • Je online winkel krijgt automatisch een uniek .myshopify-webadres toegewezen waar uw klanten u kunnen vinden.

Voordat je begint, moet je nog een paar stappen uitvoeren om ervoor te zorgen dat je online winkel klaar is voor klanten.

De standaardsecties van thema's bewerken

Voor uw online winkel wordt het standaardthema Debut gebruikt voor de lay-out. Je kunt een ander thema kiezen, maar u moet hoe dan ook de standaardsecties van het thema bewerken met behulp van de thema-editor:

Shopify - standaardsecties van thema's bewerken

U kunt ook de Algemene instellingen voor het thema wijzigen om de kleuren en lettertypen aan te passen aan de uitstraling van uw bedrijf.

Linken naar winkelbeleid

Je moet vanuit de navigatie van uw online winkel links toevoegen naar het winkelbeleid, zodat uw klanten weten wat ze kunnen verwachten bij het afhandelen en retourneren van bestellingen.

Uw online winkel aanpassen en lanceren

Lanceer je online winkel en stel hem open voor klanten door je wachtwoord te verwijderen. Je kunt je online winkel nog verder aanpassen, maar u kunt het beste zo snel mogelijk beginnen met verkopen. Als je je online winkel lanceert, kunt u beginnen met het promoten van je producten en activiteiten ontplooien om het verkeer naar je winkel te vergroten. Vervolgens kunt u rapporten en analyses gebruiken om te zien wat je klanten in je online winkel doen, en verbeteringen aanbrengen op basis van die informatie.

Je kunt een paar dingen doen om je winkel aan te passen:

Upgraden vanaf Shopify Lite

Het verkoopkanaal Online winkel wordt automatisch toegevoegd aan uw Shopify-beheerder in de lijst met verkoopkanalen, tenzij u een Shopify Lite-abonnement hebt. Als je je Shopify-abonnement upgradet vanaf Shopify Lite, kunt u het verkoopkanaal Online winkel toevoegen.

Stappen:

1. Klik in de Shopify-beheerder op de + knop naast de kop Verkoopkanalen.
  2. Klik in de lijst met beschikbare kanalen op Meer informatie naast Online winkel.
  3. Klik op Kanaal toevoegen.