Je abonnement voor CO2-neutrale verzending kiezen en bewerken

Je kunt je abonnement voor CO2-neutrale verzending kiezen en bewerken met Planet, om je te helpen de milieu-effecten van je verzending te verminderen en bij te dragen aan een duurzamere toekomst. Lees meer over de CO2-neutrale verzendopties en abonnementen die via Planet worden aangeboden.

Nieuw lid

Als je een nieuwe Planet-gebruiker bent, kun je na het installeren van de Planet-app je CO2-neutrale verzendoptie en abonnement kiezen.

Stappen:

1. Ga naar de Planet-pagina in de Shopify App Store.
  2. Klik op App toevoegen om Planet te installeren en aan je winkel te koppelen.
  3. Controleer de machtigingen en klik op App installeren.
  4. Je kunt kiezen tussen de opties Pioneer, Community of Alliance.
  5. Als je de optie Pioneer of Alliance hebt geselecteerd, kies dan een abonnement waarmee je bijdrage per bestelling wordt vastgesteld. Je kunt het Decade-, Century- of Millennium-abonnement kiezen.
  6. Controleer je keuze in de sectie Overzicht.
  7. In de sectie Factureringsplafond kun je het maximumbedrag bewerken dat je per maand kunt betalen voor CO2-neutrale verzending.
  8. Klik in de sectie Abonnementsinstellingen opslaan o Activeren om de gewenste instellingen op te slaan.

Je abonnement bewerken

Als je een bestaande Planet-gebruiker bent, kun je wijzigingen aanbrengen in de instellingen voor CO2-neutrale verzending en je abonnement. Als je Planet vóór 31 januari 2024 hebt geïnstalleerd en je je abonnementsinstellingen niet hebt gewijzigd, heb je standaard het Pioneer-abonnement.

Stappen:

1. Klik in het Shopify-beheercentrum op Instellingen > Apps en verkoopkanalen.
  2. Klik op de pagina Apps en verkoopkanalen op Planet.
  3. Klik op App openen.
  4. Klik op Instellingen en tools > Abonnement bewerken.
  5. Je kunt kiezen tussen de opties Pioneer, Community of Alliance.
  6. Als je de optie Pioneer of Alliance hebt geselecteerd, kies dan een abonnement waarmee je bijdrage per bestelling wordt vastgesteld. Je kunt het Decade-, Century- of Millennium-abonnement kiezen.
  7. Controleer je keuze in de sectie Overzicht.
  8. In de sectie Factureringsplafond kun je het maximumbedrag bewerken dat je per maand kunt betalen voor CO2-neutrale verzending.
  9. Klik in de sectie Abonnementsinstellingen opslaan op Opslaan.