Sådan vælger eller redigerer du din CO2-neutrale forsendelsesabonnementsplan

Du kan bruge Planet til at vælge og redigere din CO2-neutrale forsendelsesplan, hvilket hjælper dig med at reducere miljøpåvirkningen fra din forsendelse og bidrage til en mere bæredygtig fremtid. Læs mere om de kulstofneutrale forsendelsesmuligheder og abonnementsplaner, som Planet tilbyder.

Nyt medlem

Hvis du er en ny Planet-bruger, kan du vælge din CO2-neutrale forsendelsesmulighed og abonnementsplan, når du har installeret Planet-appen.

Trin:

1. Gå til siden for Planet i Shopify App Store.
  2. Klik på Tilføj app for at installere og knytte Planet til din butik.
  3. Gennemgå apptilladelserne, og klik derefter på Installer app.
  4. Vælg mellem Pioneer, Community eller Alliance baseret på dine præferencer.
  5. Hvis du har valgt Pioneer eller Alliance, skal du vælge en abonnementsplan, der bestemmer dit bidrag pr. ordre. Du kan vælge mellem planerne Decade, Century eller Millennium.
  6. Gennemgå dine valg i afsnittet Oversigt.
  7. I afsnittet Faktureringsgrænse kan du redigere det maksimale beløb, som du kan betale for CO2-neutral levering pr. måned.
  8. Klik på Aktivér i afsnittet Gem dine abonnementsindstillinger for at gemme dine abonnementsindstillinger.

Rediger dit abonnement

Hvis du allerede er Planet-bruger, kan du foretage ændringer i dine indstillinger for CO2-neutral forsendelse og dit abonnement. Hvis du installerede Planet før 31. januar 2024, og du ikke har ændret dine abonnementsindstillinger, er du som standard på Pioneer-abonnementet.

Trin:

1. Klik på Indstillinger > Apps- og Salgskanaler i Shopify-administrator.
  2. Klik på Planet fra siden Apps og salgskanaler.
  3. Klik på Åbn app.
  4. Klik på Indstillinger og værktøjer > Rediger abonnement.
  5. Vælg mellem Pioneer, Community eller Alliance baseret på dine præferencer.
  6. Hvis du har valgt Pioneer eller Alliance, skal du vælge en abonnementsplan, der bestemmer dit bidrag pr. ordre. Du kan vælge mellem planerne Decade, Century eller Millennium.
  7. Gennemgå dine valg i afsnittet Oversigt.
  8. I afsnittet Faktureringsgrænse kan du redigere det maksimale beløb, som du kan betale for CO2-neutral levering pr. måned.
  9. Klik på Gem i afsnittet Gem dine abonnementsindstillinger.