Sådan føjer du Planet-badget til din webshop

Hvis du vil fremhæve din forpligtelse for CO2-neutral levering, kan du føje Planet-badget til din webshop. Planet-badges har to forskellige tilstande: Markedsføringstilstand og Interaktionstilstand. Markedsføringstilstand giver dig mulighed for at forklare din klimaforpligtelse med statistikker, sammenligninger og oplysninger om de projekter, du finansierer med Planet. Interaktionstilstand er et interaktivt badge, som giver dine kunder mulighed for at føje et gebyr på 0,25 USD til deres betaling for at gøre deres forsendelse CO2-neutral.

Hvis du har valgt Pioneer- eller Alliance-abonnementet, vil dit badge som standard blive indstillet til Markedsføringstilstand. Hvis du har valgt Community-abonnementet, vil dit badge som standard blive indstillet til Interaktionstilstand. Du kan tilføje så mange Planet-badges, du vil, og du kan ændre tilstanden for hvert enkelt badge individuelt.

Overvejelser i forbindelse med tilføjelse af Planet-badgen

Gennemgå følgende overvejelser, før du føjer Planet-badgen til din webshop:

• Du skal have installeret Planet.
  • Du skal have et aktivt abonnement på en Planet-abonnementsplan.
  • Interaktionstilstand er kun tilgængelig, hvis du abonnerer på Planets Community- eller Alliance-abonnementer.
  • Du skal bruge et Online Store 2.0-tema.

Tilgængelige sprog

Du kan ikke anvende dine egne oversættelser på Planet-badget. Der er dog en liste over tilgængelige sprog, som Shopify-administratoren kan ændres til. Hvis du vil oversætte badgen med Planet-appen, skal du bruge et tema, der er kompatibelt med at sælge på flere sprog. Du kan ændre standardsproget for temaet og tilføje andre sprog, så kunderne kan vælge deres foretrukne sprog.

Føj Planet-badget til et Online Store 2.0-tema

Hvis du bruger et Online Store 2.0-tema, kan du føje Planet-badget til alle sider i webshoppen direkte fra temaeditoren.

Fremgangsmåde:

1. Fra din Shopify-administrator går du til Webshop > Temaer, og derefter klikker du på Tilpas ved siden af det tema, du vil føje badget til.
  2. Vælg den side, hvor du vil tilføje Planet-badget, f.eks. Startside eller Indkøbskurv.
  3. Føj badget til et eksisterende eller nyt afsnit:

• Hvis du vil føje badget til et eksisterende afsnit, skal du klikke på Tilføj blok og derefter vælge Shopify Planet.
    • Hvis du vil føje badget til et nyt afsnit, skal du klikke på Tilføj afsnit og derefter vælge Shopify Planet.
  4. Klik på Gem.

Skift mellem Markedsføringstilstand og Interaktionstilstand

Når du har føjet et Planet-badge til dit tema, kan du ændre tilstanden direkte i din temaeditor. Et badge kan kun være i én tilstand ad gangen.

Fremgangsmåde:

1. Fra din Shopify-administrator går du til Webshop > Temaer, og derefter klikker du på Tilpas ved siden af det tema, du vil justere badget for.
  2. Vælg den side, hvor du har tilføjet Planet-badget.
  3. I rullemenuen i afsnittet Apps i sidepanelet i Webshopeditoren klikker du på Shopify Planet.
  4. I afsnittet Badgetilstand vælger du Markedsføring eller Interaktion.
  5. Klik på Gem.

Sådan tilpasser du designet af et Planet-badge

Hvis du bruger et Online Store 2.0-tema, kan du også tilpasse udseendet af Planet-badgen direkte fra din temaeditor. Her er de attributter, som du kan tilpasse:

• Baggrundsfarve og kant
  • Visning af Planet-logoet, afsnittet med Flere oplysninger, afsnittet Statistik og afsnittet med Finansiering
  • Badgestørrelse, margener og mål på afrunding i hjørner

Gennemgå følgende tabel for at få mere at vide om de forskellige badgeattributter for Planet, som du kan tilpasse:

Badge med Planet, der kan tilpasses
Attribut Beskrivelse Tilpasningsmuligheder
Planet-logo Logoet for Planet vises som en lys, grøn cirkel med et mørkt blad ud til nederste højre side. Afhængigt af badgets størrelse vises logoet i venstre side eller øverste venstre hjørne af badget. Tilgængelig i Markedsførings- og Interaktionstilstand. Du kan vælge at vise eller skjule Planet-logoet.
Link til flere oplysninger Hvis du har opsat en påvirkningsside, kan du vise linket til flere oplysninger for at dirigere dine kunder til påvirkningssiden. Afhængigt af badgets størrelse vises handlingen Flere oplysninger som et link til flere oplysninger i højre side eller i øverste højre hjørne af badget. Hvis du ikke har opsat en påvirkningsside, vises teksten “Drevet af Shopify Planet”. Tilgængelig i Markedsførings- og Interaktionstilstand. Du kan vælge at vise eller skjule afsnittet "Flere oplysninger".
Vis udledning fjernet Vis fjernede udledninger viser den udledning i kg CO2, som du har fjernet fra luften via de projekter, du har understøttet via Planet. Vis udledninger, der er fjernet, viser også en sammenligning af miles, der er drevet af en gennemsnitlig benzin drevet bil, så dine kunder kan relatere til og sætte tal på den CO2-neutrale leveringsindvirkning, du har foretaget. Tilgængelig i Markedsføringstilstand. Du kan vælge at vise eller skjule den fjernede CO2-udledning.
Vis finansiering Hver abonnementsplan hjælper med at finansiere forskellige virksomheder og innovative løsninger. Afhængigt af din abonnementsplan viser det afsnit, der er finansieret, eksempler på den type projekter, der fjerner UDLEDNING AF CO<a0/201>2<a2/eller 2<a2/2021/2020. Tilgængelig i Markedsføringstilstand. Du kan vælge at vise eller skjule de finansierede innovationer.

Tilpas et Planet-badge

1. Fra din Shopify-administrator går du til Webshop > Temaer, og derefter klikker du på Tilpas ved siden af det tema, du vil justere badget for.
  2. Vælg den side, hvor du har tilføjet Planet-badget.
  3. I rullemenuen i afsnittet Apps i sidepanelet i Webshopeditoren klikker du på Shopify Planet.
  4. Anvend dine tilpasninger af Planet-badget.
  5. Klik på Gem.

Tilføj en Planet-påvirkningsside

Hvis du vil give dine kunder flere oplysninger om dit klimaengagement og en positive indvirkning af CO₂-neutral levering, kan du oprette en Planet-påvirkningssside.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Apps > Planet i Shopify-administratoren.
  2. Klik på Indstillinger og værktøjer.
  3. Klik på Tilføj side i afsnittet Føj Planet-påvirkningssiden til din butik.
  4. Valgfrit: Hvis du vil føje din nye Planet-påvirkningsside til dit Planet-badge, skal du vælge Føj link til påvirkningsside fra Planet-badge.

Rediger din Planet-påvirkningsside

Din Planet-påvirkningsside indeholder automatisk data, videoer og billeder, der angiver fordelene ved CO₂-neutral levering, og hvordan processen fungerer. Hvis du vil tilpasse dette indhold eller skræddersy det til dit brand, kan du redigere siden direkte fra Shopify-administratoren.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Webshop > Sider.
  2. Klik på siden Klimaengagement.
  3. Foretag ændringerne af det eksisterende sideindhold.
  4. Klik på Gem. Besøg siden i din webshop for at sikre, at ændringerne vises korrekt. Du skal muligvis indlæse browseren igen for at få vist gemte ændringer.
  5. Valgfrit: Tilføj et menupunkt for din Planet-påvirkningsside i navigationen i din webshop, så dine kunder nemt kan finde siden.