Venture

Venture is een gedurfd maar minimaal thema dat is ontworpen voor grootschalige winkels met grote voorraden. Het thema bevat een diavoorstelling van rand tot rand, vervolgkeuzemenu's met meerdere kolommen en een reclamebalk.

Voorbeeld van online winkel met Venture

Venture is in de volgende gevallen ideaal:

• Meer dan 50 producten
  • Vijf of meer collecties
  • Grote menu's

Themabewerker

Gebruik de themabewerker om je thema aan te passen. De werkbalk van de thema-editor is opgedeeld in Secties en Thema-instellingen.

De werkbalk voor de themabewerker geeft de secties en thema-instellingen weer

Je kunt secties gebruiken om de inhoud en lay-out van de verschillende pagina's in je winkel te wijzigen. Je kunt de thema-instellingen gebruiken om de lettertypen en kleuren van je winkel aan te passen en wijzigingen aan te brengen in je koppelingen naar sociale media en in de kassa-instellingen.

Secties zijn blokken met inhoud die kunnen worden aangepast en de indeling van verschillende pagina's van uw online winkel bepalen.

• Home-secties bevatten functies, zoals een diavoorstelling of een aanmelding voor een nieuwsbrief, die u kunt toevoegen, herschikken of verwijderen. Je kunt maximaal 25 secties op uw startpagina plaatsen.

• Elk type pagina bevat eigen secties. De sectie Productpagina's bepaalt bijvoorbeeld de indeling van elke productpagina in je online winkel.

• Paginasecties staan altijd op specifieke plaatsen in uw online winkel. Je kunt ze aanpassen, maar u kunt ze niet herschikken of verwijderen.

• Elk thema bevat vaste secties, zoals de kop- en voettekst, die op elke pagina van uw online winkel worden weergegeven.

U kunt meer leren over de unieke selectie secties van en hoe u ze kunt aanpassen aan uw behoeftes.

Venture bevat de volgende statische secties:

• Koptekst
  • Diavoorstelling
  • Voettekst
  • Productpagina's
  • Collectiepagina's
  • Pagina Collectielijst
  • Blogpagina Aanbevolen producten
  • Artikelinhoud
  • Winkelwagenpagina

Dynamische secties

U kunt dynamische secties toevoegen, verplaatsen en verwijderen en zo de indeling van uw startpagina aanpassen. Elk thema heeft een unieke reeks dynamische secties om uit te kiezen.

Venture bevat de volgende dynamische secties:

• Blogberichten
  • Collectielijst
  • Uitgelichte collectie
  • Galerie
  • Afbeelding met tekst
  • Afbeelding met tekstlink
  • Logolijst
  • Blokken met meerdere links
  • Uitgelicht product
  • Nieuwsbrief
  • Kaart
  • Zoeken
  • Rich text
  • Getuigenissen
  • Tekstkolommen met afbeeldingen
  • Video
  • Aangepaste HTML

Koptekst

Met Venture kunt u een reclamebalk toevoegen bovenin je winkel:

De kopsectie aanpassen:

1. Klik op het tabblad Secties.

2. Klik op Kop.

3. Klik in het gebied Logoafbeelding op Afbeelding selecteren en voer een van de volgende handelingen uit:

- Als je een afbeelding wilt selecteren die je al hebt geüpload naar de Shopify-beheerder, klikt je op het tabblad Bibliotheek. - Als u een afbeelding wilt selecteren vanaf je computer, klikt u op het tabblad Bibliotheek en klikt u vervolgens op de plusknop.

1. Voer de breedte van het logo in het veld Aangepaste logobreedte (in pixels) in.

2. Selecteer het navigatiemenu dat u wilt weergeven in de koptekst van uw winkel in de lijst Menu.

3. Als u een reclamebalk wilt weergeven, schakelt u Reclamebalk inschakelen in en voert u de volgende handelingen uit:

1. Voer in het veld Tekst reclamebalk de tekst in die u op de reclamebalk wilt weergeven.
    2. Als je de tekst wilt linken aan een pagina in je winkel, klikt je in het veld Link reclamebalk en selecteert je een pagina in de lijst.
    3. Als u de tekst aan een andere website wilt linken, plakt u de website-JeRL in het veld Link reclamebalk.
  4. Klik op Opslaan.

Voettekst

Met Venture kunt je de volgende items aan je voettekst toevoegen:

• menu's
  • pictogrammen voor sociale media in de sectie 'Volg ons'
  • aanmelding voor een nieuwsbrief in de sectie 'Wees op de hoogte'
  • tekst

De voettekstinhoud van je winkel aanpassen:

1. Klik op het tabblad Secties.

2. Klik op Voettekst.

3. Klik op de inhoudssectie Voettekst om deze uit te vouwen.

4. Selecteer in de lijst Menu het menu dat u wilt weergeven in de voettekst van uw winkel.

De inhoud van Volg ons in de voettekst aanpassen:

1. Klik op de inhoudssectie Volg ons om dat uit te vouwen.

2. Schakel Koptekst weergeven in.

3. Typ de tekst die je wilt weergeven in het veld Kop. Standaard is dit Volg ons, maar je kunt het wijzigen in elke gewenste tekst.

4. Selecteer in het gebied Pictogramuitlijning hoe u de pictogrammen voor sociale media onder de kop wilt uitlijnen.

Nog een menu aan uw voettekst toevoegen:

1. Klik op Inhoud toevoegen.

2. Klik op Menu.

3. Selecteer in de lijst Menu het menu dat u wilt toevoegen aan de voettekst van uw winkel.

Tekst aan je voettekst toevoegen:

1. Klik op Inhoud toevoegen.

2. Klik op Tekst.

3. Typ in het veld Kop de tekst die u in de kop wilt weergeven.

4. Typ in het veld Tekst de hoofdtekst.

Een aanmelding voor een nieuwsbrief aan je voettekst toevoegen:

1. Klik op Inhoud toevoegen.

2. Klik op Nieuwsbrief.

3. Selecteer de gewenste kleuren voor het nieuwsbriefveld (waarin uw klant zijn/haar e-mailadres opgeeft) en de tekst van de nieuwsbrief door op de kleurstaal te klikken om een nieuwe kleur te selecteren op een palet.

4. Typ bij Kop de tekst die je in de koptekst wilt weergeven. Standaard is deze tekst Wees op de hoogte.

5. Typ in het veld Tekst de tekst die je boven het aanmeldingsformulier wilt weergeven. Standaard is deze tekst "Meld je aan voor het laatste nieuws, aanbiedingen en stijlen".

Diavoorstelling

Met Venture kunt je een grote diavoorstelling weergeven op je startpagina. De diavoorstelling bevindt zich altijd net onder de kop op de startpagina. Je kunt de sectie met diavoorstellingen niet op de pagina verplaatsen zoals andere secties.

Elke dia kan een kop en een subkop hebben en de tekst kan aan elke pagina worden gelinkt.

De aanbevolen grootte voor de afbeeldingen in je diavoorstellingen is 1800 x 1000 px. De diavoorstelling van Venture is responsief, wat betekent dat het formaat van je afbeeldingen dynamisch wordt gewijzigd en dat de afbeeldingen worden bijgesneden, afhankelijk van het apparaat dat je klant gebruikt om je winkel te bekijken. Zie Praktische tips voor afbeeldingen voor meer informatie over het optimaliseren van je afbeeldingen.

Een diavoorstelling maken:

1. Klik op het tabblad Secties.

2. Klik op Diavoorstelling.

3. Klik op Dia om een dia-afbeelding te uploaden.

4. Klik in het gebied Afbeelding op Afbeelding selecteren en voer een van de volgende handelingen uit:

- Als je een afbeelding wilt selecteren die je al hebt geüpload naar de Shopify-beheerder, klikt je op het tabblad Bibliotheek. - Als u een stockafbeelding wilt selecteren uit de collectie met stockafbeeldingen van Shopify Burst, klikt u op het tabblad Gratis afbeeldingen. Hier kunt u een zoekterm opgeven of door de afbeeldingscategorieën bladeren. - Als u een afbeelding wilt selecteren vanaf je computer, klikt u op het tabblad Bibliotheek en klikt u vervolgens op de plusknop.

1. Als u wilt veranderen welk gedeelte van de afbeelding wordt weergegeven in de diavoorstelling, klikt u op de vervolgkeuzelijst Afbeeldingspositie.

2. Typ in het veld Kop de kop die u op de dia wilt weergeven.

3. Typ in het veld Subkop de tekst van de subkop die u onder de kop wilt weergeven.

4. Als u de tekst op uw dia aan een pagina in uw winkel wilt linken, klikt u in het veld Dialink en selecteert u een pagina.

5. Als je de tekst op je dia aan een website wilt linken, plakt je de URL van de website in het veld Dia-link.

6. Herhaal stap 3 tot en met 9 voor elke afbeelding die u aan de diavoorstelling wilt toevoegen.

7. Klik op Opslaan.

Bovenaan het gedeelte Diavoorstelling worden onder andere deze instellingen weergegeven: * Diahoogte: hiermee kunt je de hoogte van de diavoorstelling kiezen. * Met het selectievakje Dia's automatisch draaien kunt je automatisch draaien inschakelen. Als deze optie is ingeschakeld, wordt de diavoorstelling automatisch afgespeeld, zonder dat klanten handmatig hoeven te klikken. * Wijzig dia's elke: hiermee kunt je kiezen hoeveel seconden elke dia wordt weergegeven als automatisch draaien is ingeschakeld.

Collectielijst

Op desktops en tablets kunt u maximaal zes uitgelichte collecties op uw startpagina weergeven.

Op mobiele apparaten wordt in de sectie met uitgelichte collecties standaard het hoofdmenu van uw winkel weergegeven. Hierdoor hebben klanten op mobiele apparaten eenvoudiger toegang tot de hele voorraad van uw winkel.

Je kunt het selectievakje Secundaire collectie-afbeelding gebruiken inschakelen om je collectie-afbeeldingen de volledige tegels te laten vullen. Als u voor deze optie kiest, moet u mogelijk de kleuren van de Tegels van uitgelichte collectie wijzigen in de thema-instellingen bij Kleuren.

Collecties toevoegen aan uw startpagina:

1. Klik op het tabblad Secties.

2. Klik op Collectielijst.

3. Klik in het gebied Inhoud op Collectie om dit uit te vouwen.

4. Selecteer een collectie die u wilt weergeven in de lijst Collectie.

5. Als u meer collecties wilt toevoegen, klikt u op Collectie toevoegen.

6. Als u collectie-afbeeldingen wilt uitrekken om de tegels te vullen, schakelt u Secundaire collectie-afbeelding gebruiken in.

7. Klik op Opslaan.

Uitgelicht product

In deze sectie kunt u collecties selecteren waarvan u de producten wilt markeren en kunt u aangeven hoeveel rijen met producten u wilt weergeven uit elke collectie.

1. Klik op het tabblad Secties.

2. Klik op Uitgelichte collectie.

3. Selecteer in de lijst Collectie de collectie met de producten die je wilt uitlichten.

4. Gebruik de schuifregelaar Rijen om het aantal weer te geven productrijen te selecteren.

5. Klik op Opslaan.

Nieuwsbrief

Je kunt een nieuwsbriefaanmelding toevoegen aan uw startpagina. Met een nieuwsbriefaanmelding kunt u e-mailadressen van klanten verzamelen voor campagnes met e-mailmarketing. In de Shopify-blog vindt u meer informatie over e-mailmarketing.

De nieuwsbriefsectie op een website. Er is een veld voor klanten om een e-mailadres in te voeren en een knop met de tekst 'Abonneren'.

Een nieuwsbriefaanmelding toevoegen aan uw startpagina:

1. Zoek Venture en klik op Aanpassen.

2. Klik op Secties.

3. Klik op Sectie toevoegen > Nieuwsbrief.

4. Voer in het veld Kop een kop voor de nieuwsbriefaanmelding in. De standaardkop is 'Abonneren op onze nieuwsbrief'.

5. Voer in het veld Subkop een subkop voor de nieuwsbriefaanmelding in. De standaardtekst is 'Promoties, nieuwe producten en uitverkoop. Rechtstreeks in je postvak'.

6. Klik op Opslaan.

Afbeelding met tekst

Venture bevat de sectie Afbeelding met tekst waarin u een afbeelding met een aangepast bericht kunt weergeven voor je klanten.

1. Klik op het tabblad Secties.

2. Klik op Afbeelding met tekst.

3. Ga als volgt te werk om de afbeelding toe te voegen:

1. Klik om het gebied Afbeelding uit te vouwen.
    2. Klik in het gebied Afbeelding op Afbeelding selecteren en voer een van de volgende handelingen uit: - Als je een afbeelding wilt selecteren die je al hebt geüpload naar de Shopify-beheerder, klikt je op het tabblad Bibliotheek.
    3. Als u een stockafbeelding wilt selecteren uit de collectie met stockafbeeldingen van Shopify Burst, klikt u op het tabblad Gratis afbeeldingen. Hier kunt u een zoekterm opgeven of door de afbeeldingscategorieën bladeren.
    4. Als u een afbeelding wilt selecteren vanaf je computer, klikt u op het tabblad Bibliotheek en klikt u vervolgens op de plusknop.
  4. Voer de volgende handelingen uit om de tekst toe te voegen:

1. Klik om het gebied Afbeelding met tekst uit te vouwen.
    2. Typ in het veld Kop de koptekst die u wilt weergeven.
    3. Typ in het veld Tekst de tekst die u wilt weergeven onder de kop.
    4. Selecteer in het gebied Tekstuitlijning hoe u de tekst wilt uitlijnen met de afbeelding.
  5. Klik op Opslaan.

Productpagina's

in de sectie Productpagina's kunt u de volgende elementen toevoegen of verwijderen:

• Een bericht waarin de resterende voorraad wordt aangegeven als de voorraad bijna op is
  • Een dynamische checkout knop
  • Pictogrammen voor sociaal delen
  • Productaanbevelingen

Je kunt er ook voor kiezen dat klanten op de productpagina blijven en dus niet naar de winkelwagenpagina gaan wanneer ze op de knop Aan winkelwagen toevoegen klikken.

De instellingen voor productpagina's bewerken:

1. Selecteer Productpagina's in het vervolgkeuzemenu van de bovenste balk.

2. Klik op Secties.

3. Klik op Productpagina's.

4. Als u wilt dat klanten op de productpagina blijven en dus niet naar de winkelwagenpagina gaan wanneer ze op de knop Aan winkelwagen toevoegen klikken, schakelt u Op huidige pagina blijven wanneer artikel aan winkelwagen is toegevoegd in.

5. Als je je resterende voorraad wilt weergeven wanneer de voorraad bijna op is, schakelt u Voorraad weergeven wanneer minder dan 10 producten beschikbaar zijn in. Je moet voor het product het bijhouden van de voorraad inschakelen om dit bericht weer te geven.

6. Als u een dynamische checkout knop wilt weergeven, schakelt u Dynamische checkout knop weergeven in.

7. Schakel Product delen inschakelen in om pictogrammen voor sociaal delen weer te geven.

8. Klik op Opslaan.

Productaanbevelingen toevoegen of verwijderen

Je kan aanbevolen producten op productpagina's weergeven om het voor klanten gemakkelijker te maken om andere producten te ontdekken die hen mogelijk interesseren.

1. Selecteer Productpagina's in het vervolgkeuzemenu van de bovenste balk.

2. Klik op Productaanbevelingen.

3. Gebruik het selectievakje Dynamische aanbevelingen weergeven om productaanbevelingen op je productpagina's weer te geven of te verbergen.

4. Optioneel: als je de titel boven de aanbevolen producten wil wijzigen, voer dan een nieuwe in het veld Kop in.

5. Klik op Opslaan.

Collectiepagina's

Je kunt het filteren en sorteren van een collectie inschakelen op je collectiepagina's om je klanten te helpen de gewenste producten te vinden.

Met Filteren op producttag inschakelen wordt een menu toegevoegd aan de bovenkant van je collectiepagina. Klanten kunnen het menu gebruiken om in de collectie alleen producten met de geselecteerde tag te bekijken:

Het Helpcentrum van Shopify bevat meer informatie over filteren op producttags.

Met Collectie sorteren inschakelen wordt het menu Sorteren op toegevoegd aan de bovenkant van de collectiepagina. Klanten kunnen het menu gebruiken om de producten in de collectie te sorteren op:

• Uitgelicht
  • Best verkopende
  • Alfabetisch: A–Z
  • Alfabetisch: Z–A
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Datum: nieuw naar oud
  • Datum: oud naar nieuw

Filteren en sorteren inschakelen voor uw collectiepagina's:

1. Ga naar een productpagina in de themabewerker.

2. Klik op het tabblad Secties.

3. Klik op de sectie Collectiepagina's.

4. Als u het menu Filteren op wilt toevoegen aan uw collectiepagina, schakelt u Filteren met tags inschakelen in.

5. Als u het menu Sorteren op wilt toevoegen aan je collectiepagina, schakelt u Sorteren inschakelen in.

6. Klik op Opslaan.

Winkelwagenpagina

Met bestellingsnotities kunnen uw klanten speciale instructies opnemen bij hun bestellingen. Het Helpcentrum van Shopify bevat meer informatie over bestellingsnotities.

Bestellingsnotities inschakelen:

1. Ga naar de winkelwagenpagina in de themabewerker door een product aan de winkelwagen toe te voegen.

2. Klik op het tabblad Secties.

3. Klik op de sectie Winkelwagenpagina's.

4. Schakel Bestellingsnotities inschakelen in.

5. Klik op Opslaan.

Blogpagina Aanbevolen producten

Met Venture kunt u uitgelichte producten uit een collectie van uw keuze weergeven wanneer klanten blogpagina's in uw winkel bekijken. Voor een blogbericht over herfstmode kunt u bijvoorbeeld producten uit uw herfstcollectie onder het bericht weergeven.

Een collectie weergeven op uw blogpagina's:

1. Ga naar een blogpagina in de themabewerker.

2. Klik op het tabblad Secties.

3. Klik op de sectie Uitgelichte producten.

4. Kies in de lijst Collectie een collectie die u wilt weergeven.

5. Klik op Opslaan.

Video

Je kunt aan de startpagina een video toevoegen die wordt gehost op YouTube of Vimeo. Video's kunnen klanten aantrekken en interesse in uw bedrijf wekken.

Een video toevoegen aan uw startpagina:

1. Zoek Venture en klik op Aanpassen.

2. Klik op Secties.

3. Klik op*Sectie toevoegen* > Video.

4. Voeg tekst toe aan de afspeelknop door tekst in te voeren in het veld Knoptekst.

5. Voer in het veld Videolink een link voor het delen van de video in.

Een YouTube-link voor delen ziet er als volgt uit: https://youtu.be/OTJXAUZY9t0. In dit YouTube Help-artikel leert u hoe u de link voor het delen van een YouTube-video kopieert.

Een Vimeo-link voor delen ziet er als volgt uit: https://vimeo.com/281332510. In dit Vimeo Help Center-artikel leert je hoe je de link voor het delen van een Vimeo-video kopieert.

6. Optioneel: Een coverafbeelding toevoegen aan je video:

1. Klik op Afbeelding selecteren. Jepload een afbeelding van je computer door op Jeploaden te klikken. Als u een gratis stockafbeelding van Burst wilt gebruiken, klikt u op Gratis afbeeldingen.
    2. Kies hoe u de coverafbeelding wilt uitlijnen door een positie te selecteren in het vervolgkeuzemenu Afbeeldingspositie. Je kunt de afbeeldingspositie gebruiken om te kiezen welk deel zichtbaar moet blijven tijdens het bijsnijden.
    3. Stel een hoogte in voor de coverafbeelding door Laag of Hoog te selecteren in het vervolgkeuzemenu Hoogte afbeelding.
  7. Optioneel: Een overlay toevoegen aan je video:

1. Schakel Overlay weergeven in. 2. Stel de overlaykleur in door op de staal Overlay te klikken en een kleur te kiezen. 3. Stel de ondoorschijnendheid van de overlay in door een percentage te selecteren met de schuifregelaar Ondoorschijnend.

1. Klik op Opslaan.

Aangepaste HTML

In de sectie Aangepaste HTML kunt u HTML-code gebruiken om aangepaste inhoud voor je startpagina te maken. Je kunt bijvoorbeeld HTML gebruiken om tekstblokken op te maken, tabellen te maken of inhoud van een externe website op te nemen.

Om aangepaste HTML toe te voegen aan uw startpagina:

1. Zoek Venture en klik op Aanpassen.

2. Klik op Secties.

3. Klik op Sectie toevoegen.

4. Klik in Geavanceerde layout op Aangepaste HTML > Toevoegen.

5. Klik op Aangepaste HTML en voer de HTML-code in die je aan je startpagina wilt toevoegen.

6. Klik op Opslaan.

Venture bevat de volgende thema-instellingen:

• Kleuren
  • Typografie
  • Collectiepagina
  • Sociale media
  • Favicon
  • Afrekenen

Kleuren

Je kunt de kleuren kiezen voor de verschillende delen van je online winkel.

Uw kleurinstellingen aanpassen

1. Klik naast **** op Aanpassen.

2. Klik op Thema-instellingen.

3. Klick op Kleuren.

4. Klik voor elk type inhoud op het kleurstaal om de kleurkiezer te gebruiken:

De kleurkiezer in de themabewerker

- Het gedeelte Onlangs geselecteerd geeft de kleuren weer die je onlangs heeft geselecteerd voor je thema. - Het gedeelte Wordt momenteel gebruikt geeft de kleuren weer die u momenteel gebruikt in andere delen van uw thema.

Als u de kleur transparant wilt maken, klikt u op Geen.

1. Klik op Opslaan.

Typografie

Je kunt het lettertype en de lettergrootte instellen voor de tekst in je online winkel.

Uw typografie-instellingen aanpassen

1. Klik naast **** op Aanpassen.

2. Klik op Thema-instellingen.

3. Klik op Typografie.

4. Klik voor elk type tekst op Wijzigen om de lettertypekiezer te gebruiken:

De knop 'Wijzigen' in de lettertypekiezer

5. Verken lettertypen met de het zoekveld of door te klikken op Meer laden.

Ga naar de lettertypenbibiliotheek van Shopify om alle beschikbare lettertypen te bekijken.

6. Klik op de naam van het lettertype dat u wilt gebruiken.

7. Als u het lettertype wilt veranderen, bijvoorbeeld vet of cursief, klikt u op Normaal. Klik vervolgens op de stijl die u wilt gebruiken en klik dan op Selecteren:

Een selectie van lettertdiktes die beschikbaar zijn in de lettertypekiezer

8. Klik op Opslaan.

Sociale media

Je kunt knoppen voor sociaal delen voor je producten en blogberichten en links naar je sociale media-accounts toevoegen.

De instellingen voor sociale media aanpassen:

1. Zoek Venture en klik op Aanpassen.

2. Klik op Thema-instellingen.

3. Klik op Sociale media.

4. Als u een afbeelding voor sociaal delen wilt uploaden, klikt u in het gebied Afbeelding voor sociaal delen op Afbeelding selecteren of Gratis afbeeldingen ontdekken.

5. Als u links naar uw sociale media-accounts wilt toevoegen, geeft u in het gebied Accounts in de desbetreffende velden de links naar uw accounts op. Voer volledige links in, zoals https://instagram.com/shopify of https://twitter.com/shopify.

Links naar je sociale media-accounts worden in de voettekst van je online winkel weergegeven.

6. Je kunt knoppen voor sociaal delen aan uw producten en blogberichten toevoegen door in het gebied Sociaal delen een of meer selectievakjes in te schakelen.

Je kunt de volgende knoppen voor delen toevoegen:

- Delen op Facebook - Twitteren op Twitter - Pinnen op Pinterest (niet beschikbaar voor het delen van blogberichten)

1. Klik op Opslaan.

Favicon

Je kunt een pictogram voor favorieten, ook wel favicon genoemd, uploaden, waarmee u uw online winkel kunt promoten door uw logo op de volgende locaties weer te geven:

• op het tabblad van je webbrowser
  • de geschiedenis van uw webbrowser
  • als pictogrammen op uw bureaublad
  • naast de naam van uw online winkel wanneer deze is gemarkeerd als bladwijzer

De aanbevolen grootte van een favicon voor Venture is een vierkante afbeelding van 128x128 px of groter.

Een favicon uploaden:

1. Klik op het tabblad Thema-instellingen.

2. Klik op Flavicon.

3. Klik in het gebied Faviconafbeelding op Afbeelding selecteren en voer een van de volgende handelingen uit:

- Als je een afbeelding wilt selecteren die je al hebt geüpload naar de Shopify-beheerder, klikt je op het tabblad Bibliotheek. - Als u een afbeelding wilt selecteren vanaf je computer, klikt u op het tabblad Bibliotheek en klikt u vervolgens op de plusknop.

1. Klik op Opslaan.

Afrekenen

In dit gedeelte kunt u de betaalpagina van uw winkel aanpassen. Klik hier voor meer informatie over de betaalpagina van uw winkel.

Collecties uitlichten in uw navigatiemenu

Met het navigatiemenu van Venture kunt u een paar van de producten in een collectie weergeven voordat de klant op de link klikt om de collectie te bekijken. Op deze manier kunnen klanten die een artikel zien dat hen bevalt, rechtstreeks naar de productpagina gaan zonder dat ze eerst dit artikel moeten zoeken in de collectie.

Een collectiemenu maken waarin producten worden weergegeven:

1. Maak een menu voor de collectie die u wilt weergeven in uw hoofdnavigatie:

Een menupagina toevoegen met een nieuw menu met de naam "Heren"

2. Voeg minimaal één link toe aan uw nieuwe menu. Aangezien u een collectie uitlicht, kunt u deze koppelen aan afzonderlijke tags binnen deze collectie.

Nieuw menu-item met de naam "Bootschoenen" met een link naar een product met dezelfde naam

3. Klik op Menu opslaan om uw nieuwe collectiemenu op te slaan.

4. Maak in uw hoofdmenu een link met dezelfde naam als het collectiemenu dat u net hebt gemaakt:

Hoofdmenuscherm met knop Menu-item toevoegen gemarkeerd

5. Stel de collectielink in het hoofdmenu in om naar de collectie te verwijzen die u in uw collectiemenu wilt markeren.

6. Klik op Menu opslaan.

In uw hoofdnavigatie moeten nu de collectielinks worden weergegeven die u hebt gemaakt, samen met de eerste paar producten in de collectie:

Verdwijnend hoofdmenu

Als de links in uw hoofdmenu niet op één regel passen, wordt het menu vervangen door een knop Menu. Klanten kunnen op de knop klikken om een uitschuifvenster te openen met alle links in het hoofdmenu.

Als je niet wilt dat je hoofdmenu wordt samengevouwen tot een knop, kunt je enkele dingen uitproberen:

• Verwijder een paar links uit je hoofdmenu. Door items uit je menu te verwijderen, kunt je snel rommel opruimen en ruimte vrijmaken.
  • Herschrijf je hoofdmenulinks met minder tekens. Je kunt bijvoorbeeld 'Informatie' wijzigen in 'Info'.
  • Gebruik een smaller lettertype voor je menu-items. Je kunt het lettertype kiezen dat wordt gebruikt voor menu-items door de optie Hoofdtekst onder Typografie te bewerken in de themabewerker.

Tekst gebruiken in uw diavoorstelling

Mensen zien uw thema op apparaten van verschillende grootten. Op basis van hun browsergrootte zien klanten mogelijk slechts een deel van de afbeeldingen in uw diavoorstelling. Gebruik daarom in uw diavoorstelling geen afbeeldingen met tekst erin. Als de tekst in de afbeelding wordt bijgesneden of delen van de tekst worden bedekt, kunnen uw klanten deze niet lezen.

Als u tekst aan je diavoorstelling wilt toevoegen, voert u deze in als Koptekst en Subkoptekst.

Kop- en subkoptekst aan een dia toevoegen:

1. Klik op Aanpassen in uw Venture-thema.

2. Klik op het tabblad Secties.

3. Klik op Diavoorstelling.

4. Voor elke dia in uw diavoorstelling kunt u een Koptekst en Subkoptekst toevoegen. Voeg tekst toe die u wilt weergeven op de afbeeldingen in uw diavoorstelling.