Myyjien hallinnointi Shopify Bill Pay -sovelluksella

Myyjät eivät luo Shopify Bill Pay -tilejä. Lisää myyjän tiedot sen sijaan omalle Shopify Bill Pay -tilillesi, jolloin voit hallinnoida myyjän asetuksia ja tietoja myyjäprofiilissa.

Myyjällä ei voi olla sekä kotimaan että kansainvälisiä toimitustapoja yhdessä myyjäprofiilissa. Sinun on sen sijaan määritettävä kaksi myyjätiliä, yksi kotimaan maksuja ja toinen kansainvälisiä maksuja varten.

Luo myyjäprofiili

Automaattinen profiilin luonti

Kun maksat laskun Shopify Bill Payn kautta eikä myyjällä ole vielä profiilia Shopify Bill Pay ‑tililläsi, myyjätili luodaan automaattisesti.

Myyjän lisääminen manuaalisesti

Voit myös luoda myyjäprofiilin manuaalisesti milloin tahansa ennen maksun suorittamista.

Vaiheet:

1. Siirry Shopify Adminissasi kohtaan Talous > Bill Pay.
  2. Klikkaa Myyjät.
  3. Klikkaa Lisää myyjä.
  4. Anna myyjän tiedot ja klikkaa sitten Tallenna.
  5. Valitse toimitustapa.
  6. Anna tiedot ja klikkaa sitten Tallenna tiedot.
  7. Valinnainen: Lisää kaikki muut toimitustavat:
    1. Klikkaa Lisää toimitustapa.
    2. Valitse toimitustapa.
    3. Anna tiedot ja klikkaa sitten Tallenna tiedot.

QuickBooks Online -integrointi

Jos yhdistät Shopify Bill Pay -tilisi QuickBooks Online -tiliin, sellaisten myyjien profiilit, joilla on maksamattomia laskuja, luodaan automaattisesti tilit synkronoitaessa.

Myyjäprofiilin muokkaaminen

Kun myyjäprofiili on luotu, saatat haluta päivittää tai muuttaa tiettyjä tietoja tai toimitustapoja. Et voi kuitenkaan poistaa myyjän toimitustapaa. Kaikki Shopify Bill Pay -sovelluksessa tekemäsi muutokset synkronoidaan, jos tilisi on yhdistetty QuickBooks Onlineen.

Vaiheet:

1. Siirry Shopify Adminissasi kohtaan Talous > Bill Pay.
  2. Klikkaa Hallinnoi myyjiä.
  3. Klikkaa myyjää.
  4. Klikkaa muokattavan tieto- tai toimitustavan vierestä Muokkaa.
  5. Muokkaa tietoja ja klikkaa sitten Tallenna tiedot.

Myyjäprofiilin poistaminen

Myyjäprofiili voidaan poistaa vain, jos myyjälle ei ole tulevia ajastettuja laskujen maksuja. Joudut poistamaan ajastetut maksut ennen myyjäprofiilin poistamista.

Vaiheet:

1. Siirry Shopify Adminissasi kohtaan Talous > Bill Pay.
  2. Klikkaa Myyjät.
  3. Klikkaa myyjää.
  4. Klikkaa Poista myyjäja valitse sitten Poista myyjä.