Sådan administrerer du forhandlere i Shopify Bill Pay

Forhandlere opsætter ikke konti med Shopify Bill Pay. I stedet føjer du forhandlerens oplysninger til din egen Shopify Bill Pay-konto, og du kan administrere deres præferencer og oplysninger i deres forhandlerprofil.

En forhandler kan ikke have både indenlandske og internationale leveringsmetoder på én forhandlerprofil. Du skal i stedet oprette to forhandlerkonti, en til indenlandske betalinger og en til internationale betalinger.

Opret en forhandlerprofil

Automatisk oprettelse af profil

Når du betaler en faktura ved hjælp af Shopify Bill Pay, og forhandleren ikke allerede har en profil på din Shopify Bill Pay-konto, oprettes der automatisk en forhandlerkonto.

Tilføj en forhandler manuelt

Du kan også når som helst oprette en forhandlerprofil manuelt, inden du foretager en betaling.

Trin:

1. I din Shopify-administrator klikker du på Finans > Bill Pay.
  2. Klik på Forhandlere.
  3. Klik på Tilføj forhandler.
  4. Indtast forhandlerens oplysninger, og klik derefter på Gem.
  5. Vælg en leveringsmetode
  6. Angiv oplysningerne, og klik derefter på Gem oplysninger.
  7. Valgfrit: Tilføj yderligere leveringsmetoder:
    1. Klik på Tilføj leveringsmetode.
    2. Vælg en leveringsmetode
    3. Angiv oplysningerne, og klik derefter på Gem oplysninger.

Integration med QuickBooks Online

Hvis du knytter din Shopify Bill Pay-konto til en QuickBooks Online-konto, oprettes profiler for forhandlere med ubetalte fakturaer automatisk, når kontiene synkroniseres.

Rediger en forhandlers profil

Når du har oprettet en forhandlerprofil, får du måske brug for at opdatere eller ændre visse oplysninger eller leveringsmetoder. Du kan dog ikke slette en forhandlers leveringsmetode. Alle ændringer, du foretager i Shopify Bill Pay, synkroniseres, hvis din konto er knyttet til QuickBooks Online.

Trin:

1. I din Shopify-administrator klikker du på Finans > Bill Pay.
  2. Klik på Administrer forhandlere.
  3. Klik på forhandleren.
  4. Klik på Rediger ud for de oplysninger eller den leveringsmetode, du vil redigere.
  5. Rediger oplysningerne, og klik derefter på Gem oplysninger.

Slet en forhandlerprofil

Du kan kun slette en forhandlerprofil, hvis der ikke er nogen kommende planlagte fakturabetalinger for den pågældende forhandler. Du skal slette eventuelle planlagte betalinger, før du kan fjerne en forhandlerprofil.

Trin:

1. I din Shopify-administrator klikker du på Finans > Bill Pay.
  2. Klik på Forhandlere.
  3. Klik på forhandleren.
  4. Klik på Slet forhandler, og klik derefter på Slet forhandler.