Support til forhandlere med Shopify Bill Pay

Det er afgørende, at du forstår, hvordan du kan hjælpe dine forhandlere, når de bruger Shopify Bill Pay. Da Shopify Bill Pay ikke tilbyder direkte hjælp til forhandlere, er denne side designet til at hjælpe dig med at navigere i almindelige forhandlerforespørgsler og -problemer.

Forespørgsler om betalingstider

Når din forhandler spørger om forsinkede betalinger, er det en hjælp at forstå behandlingstiderne, og hvad der måske kan forårsage forsinkelser.

Om betalingsforsinkelser

Den tid, det tager en betaling at nå en forhandlers konto, afhænger af leveringsmetoden, men der kan være yderligere overvejelser:

• Behandlingsplan: Betalinger behandles kun én gang om dagen før kl. 11:30 ET. Betalinger, der startes efter dette tidspunkt, begynder behandlingsprocessen den følgende arbejdsdag. Hvis du f.eks. foretager en betaling kl. 13.30 ET om mandagen, behandles den ikke før tirsdag morgen, hvormed den tidligste levering er onsdag.
  • Føderale helligdage: Føderale helligdage kan have indflydelse, når betalinger behandles og modtages.
  • Indledende betalinger: Den første gang du betaler, kan en forhandler muligvis opleve yderligere forsinkelser, mens betalingen gennemgås.
  • Transaktioner med høj værdi: Større betalinger kan kræve længere behandlingstid.

Du kan se en komplet liste over overførselstider for betalinger i forhandlerens leveringsmetoder.

En forhandler kan af og til rapportere problemer med linket til valg af sin foretrukne betalingsmetode:

• Linkets gyldighed: Linket, der sendes til forhandlere til valg af deres betalingsmetode, er kun gyldigt i syv dage. Hvis forhandleren ikke bruger linket inden for denne tidsramme, annulleres betalingen automatisk, og den tilknyttede faktura ændres tilbage til statussen Ikke betalt på din Shopify Bill Pay-konto.
  • Afsendelse af linket igen: Hvis du vil sende et link til valg af leveringsmetode til din forhandler igen, skal du gennemgå opsætningen af fakturabetalingen igen. Følg disse trin:
    1. I din Shopify-administrator klikker du på Finans > Bill Pay.
    2. Vælg Bed forhandleren om at vælge (kun amerikanske forhandlere) under betalingsopsætningen for at generere et nyt link.

Forhandlerkommunikation og supportkanaler

Det er vigtigt, at du er det første kontaktpunkt for alle forhandlerspørgsmål i forbindelse med betalinger. Forhandlere må ikke kontakte Shopify eller Melio direkte. Sådan administrerer du kommunikationen:

• Direkte kommunikation: Opfordr dine forhandlere til at kontakte dig direkte med eventuelle spørgsmål om eller problemer med deres betalinger.
  • Shopify Support: Hvis du oplever problemer eller spørgsmål, som du ikke kan løse, opfordres du til at kontakte Shopify Support for at få hjælp.