Støtte selgere med Shopify Bill Pay

Det er viktig å forstå hvordan du kan støtte selgere når du bruker Shopify Bill Pay. Fordi Shopify Bill Pay ikke gir direkte støtte til selgere, er denne siden utviklet for å gjøre det enklere for deg å finne ut av vanlige spørsmål og problemer selgere opplever.

Bekymringer knyttet til betalingstider

Hvis en selger spør om forsinkede betalinger, kan det være nyttig å forstå behandlingstider og hva som kan forårsake forsinkelser.

Forstå betalingsforsinkelser

Hvor lang tid det tar før en betaling er overført til en selgers konto avhenger av leveringsmåte, men det kan også være andre hensyn:

• Betalingstid: Betalinger behandles bare én gang per dag, før kl. 11.30 (EST). Betalinger som initieres etter dette tidspunktet starter behandlingen neste virkedag. Hvis du for eksempel gjør en betaling kl. 13.30 (EST) på en mandag, blir den ikke behandlet før tirsdag morgen, og den er tidligst fremme onsdag.
  • Offentlige høytidsdager: Offentlige høytidsdager kan påvirke når betalinger behandles og mottas.
  • Innledende betalinger: Første gang du betaler en selger, kan du oppleve ytterligere forsinkelser mens betalingen gjennomgås.
  • Transaksjoner av høy verdi: Det kan ta lenger tid å behandle større betalinger.

Se overføringsmåter til selgere for en komplett liste over overføringstider for betalinger.

Problemer med betalingskoblinger

Av og til kan en leverandør rapportere problemer med koblingen for å velge sin ønskede betalingsleveringsmåte:

• Koblingens gyldighet: Koblingen som sendes til selgere for å bekrefte betalingsmåte er bare gyldig i syv dager. Hvis selgeren ikke bruker koblingen innenfor denne tiden blir betalingen automatisk kansellert, og den tilhørende fakturaen tilbakestilles til statusen Ubetalt i Shopify Bill Pay-kontoen.
  • Send koblingen på nytt: For å sende koblingen for valg av leveringsmåte til selgeren på nytt, må du gå gjennom konfigurasjonen av fakturabetaling på nytt. Følg disse trinnene:
    1. Klikk på Økonomi > Bill Pay fra Shopify-administrator.
    2. Velg Be selgeren om å velge (kun amerikanske selgere) under betalingskonfigurasjonen for å generere en ny kobling.

Kommunikasjon og støttekanaler for selgere

Det er viktig at du er første kontaktpunkt for spørsmål fra selgere knyttet til betalinger. Selgere kan ikke kontakte Shopify eller Melio direkte. Slik håndterer du kommunikasjonen:

• Direkte kommunikasjon: Oppfordre selgerne til å ta direkte kontakt hvis de har spørsmål eller problemer knyttet til betalinger.
  • Shopifys brukerstøtte: Hvis du støter på problemer eller spørsmål du ikke kan løse selv, oppfordrer vi deg til å kontakte Shopifys brukerstøtte for å få hjelp.