Laskujen hallinnointi Shopify Bill Pay -sovelluksella

Kun olet lisännyt laskut, voit hallinnoida kaikkia laskujasi suoraan Shopify Bill Pay -tililtäsi. Voit seurata, muokata ja käsitellä laskujen eri näkökohtia Shopify Bill Pay -sovelluksessa.

Lisätietoa laskujen tiloista

Shopify Bill Pay -sovelluksessa jokaiselle laskulle määritetään tila, joka osoittaa sen nykyisen tilan. Seuraavassa on kunkin tilan erittely ja merkitys:

Luettelo mahdollisista tilasta, joita laskulla voi olla, ja kuvaus tilasta
Tila Kuvaus
Maksettu Lasku on maksettu kokonaan, eikä lisätoimia tarvita.
Maksamatta Laskua ei ole vielä maksettu kokonaan.
Myöhässä Maksua ei ole suoritettu, ja eräpäivä on mennyt.
Vahvistus on vireillä Maksu pankkitilin kautta on valittu, mutta pankkitilin todennus odottaa edelleen.
Odottaa myyjää Odotetaan, että myyjä valitsee ensisijaisen maksutavan.
Ajoitettu Laskun maksu on ajastettu, mutta sitä ei ole vielä käsitelty.
Käynnissä Maksua veloitetaan, ja se on käsittelyvaiheessa.
Maksu epäonnistui Maksuyritys ei onnistunut. Lue, miksi näin voi käydä ja miten ongelma ratkaistaan.

Laskujen lajittelu, suodatus ja haku

Laskujen tehokas hallinnointi voi säästää aikaasi ja auttaa pitämään talousasiat paremmassa hallinnassa. Tarvitsemiesi laskujen järjestämisen ja löytämisen avuksi voit lajitella, suodattaa ja hakea laskuja Shopify Bill Pay -sovelluksessa.

Lajittele laskusi

1. Siirry Shopify Adminissasi kohtaan Talous > Bill Pay.
  2. Klikkaa lajittelupainiketta.
  3. Valitse lajittelukriteerit ja se, lajitellaanko se nousevassa vai laskevassa järjestyksessä.

Suodata laskusi

1. Siirry Shopify Adminissasi kohtaan Talous > Bill Pay.
  2. Klikkaa haku- ja suodatinpainiketta.
  3. Klikkaa Lisää suodatinja valitse sitten kriteerit, joiden mukaan haluat suodattaa.
  4. Valitse tietty arvo, jonka mukaan suodatat.

Hae laskua

1. Siirry Shopify Adminissasi kohtaan Talous > Bill Pay.
  2. Klikkaa haku- ja suodatinpainiketta.
  3. Kirjoita hakusana ja paina enter-näppäintä.

Maksujen ajastaminen uudelleen ja peruuttaminen

Suunnitelmat muuttuvat toisinaan, ja maksun ajastaminen uudelleen tai peruuttaminen saattaa olla tarpeen.

Ajoita lasku uudelleen

1. Siirry Shopify Adminissasi kohtaan Talous > Bill Pay.
  2. Klikkaa laskua.
  3. Klikkaa Muokkaa maksua.
  4. Valitse Toimitusta koskevat tiedot-kohdassa uusi veloituspäivä.
  5. Klikkaa Päivitä maksu.

Ajastetun maksun peruuttaminen

Ajastetun maksun peruuttaminen on mahdollista vain ennen sen käsittelyn alkamista. Maksun käsittelyn alkamisen jälkeen sen peruuttaminen ei välttämättä ole mahdollista. Jos tarvitset apua maksun käsittelyn alkamisen jälkeen, sinun on otettava yhteyttä Shopify-tukeen.

Vaiheet:

1. Siirry Shopify Adminissasi kohtaan Talous > Bill Pay.
  2. Klikkaa laskua, jonka haluat poistaa.
  3. Klikkaa viimeisimmässä maksutoiminnassa Peruuta maksuja klikkaa sitten Peruuta maksu.

Laskun poistaminen

Voit poistaa laskun kokonaan tiedostoistasi poistamalla sen.

1. Siirry Shopify Adminissasi kohtaan Talous > Bill Pay.
  2. Klikkaa laskua.
  3. Klikkaa Poista lasku ja valitse sitten Poista.