Henkilöstön käyttöoikeuksien ja toiminnan hallinnointi Shopify Bill Pay -sovelluksessa

Shopify-kauppiaana saatat joutua delegoimaan työntekijöillesi taloudellisia tehtäviä, kuten laskujen hallinnoinnin. Shopify Bill Pay tarjoaa toimintoja, joiden avulla voit myöntää tiimille käyttöoikeuden maksujen järjestämiseen, myyjien hallinnointiin ja vanhojen maksutietojen tarkastelemiseen. Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit antaa ja poistaa työntekijöiden Shopify Bill Pay -käyttöoikeuden, miten työntekijät voivat tehdä omat määrityksensä ja miten voit seurata heidän toimintaansa.

Kun olet lisännyt laskut, voit antaa henkilöstön jäsenille käyttöoikeuden Shopify Bill Pay -sovellukseen. Shopify Bill Pay -sovelluksen käyttöoikeuden avulla, työntekijät voivat ajastaa laskujen maksamista, tarkastella maksuhistoriaa ja hallinnoida myyjiä ja maksutapoja.

Shopify Bill Pay -käyttöoikeuden myöntäminen ja poistaminen

Käyttöoikeuden myöntäminen

Kun olet lisännyt laskut, voit myöntää työntekijöille käyttöoikeuden Shopify Bill Pay -sovellukseen. Tarvitset oikeuden käyttäjäroolien muokkaamiseen hallinnoidaksesi sitä, kuka voi käsitellä laskujen maksuja.

Vaiheet:

1. Siirry Shopify Adminissa kohtaan Asetukset > Käyttäjät ja käyttöoikeudet.
  2. Klikkaa sen työntekijän nimeä, jolle haluat antaa käyttöoikeuden.
  3. Valitse Sovelluksen käyttöoikeudet -osiossa Shopify Bill Pay.
  4. Klikkaa Tallenna.

Työntekijällä on nyt Shopify Bill Pay -sovelluksen käyttöoikeus.

Shopify Bill Pay -käyttöoikeuden poistaminen henkilöstön jäseneltä

1. Siirry Shopify Adminissa kohtaan Asetukset > Käyttäjät ja käyttöoikeudet.
  2. Klikkaa sen työntekijän nimeä, jolta haluat poistaa käyttöoikeuden.
  3. Poista Shopify Bill Pay -valinta Sovelluksen käyttöoikeudet -osiossa.
  4. Klikkaa Tallenna.

Työntekijällä ei enää ole Shopify Bill Pay -sovelluksen käyttöoikeutta.

Shopify Bill Pay -sovelluksen määrittäminen työntekijöille

Kun käyttöoikeus on myönnetty, työntekijöiden on määritettävä tilinsä käyttöä varten. Työntekijän on suoritettava nämä vaiheet itse. Tätä ei voi tehdä käyttäjä, joka myönsi työntekijälle käyttöoikeuden.

Vaiheet:

1. Siirry Shopify Adminissasi kohtaan Talous > Bill Pay.
  2. Kaksivaiheisen tunnistautumisen kehote tulee näkyviin, jos et ole vielä aktivoinut sitä:
    1. Klikkaa Ota kaksivaiheinen tunnistautuminen käyttöön.
    2. Aktivoi kaksivaiheinen tunnistautuminen noudattamalla kehotteita.

Henkilöstön toiminnan seuraaminen Shopify Bill Pay -sovelluksessa

Kun työntekijät on määritetty ja he käsittelevät taloudellisia tehtäviä, voit seurata heidän toimintaansa.

Maksun ajastajan tunnistaminen

1. Siirry Shopify Adminissasi kohtaan Talous > Bill Pay.
  2. Klikkaa maksua, jota haluat tarkastella.
  3. Siirry Maksutoiminta-osioon ja etsi sitten maksutunnus.

Tiedot, mukaan lukien maksun ajastanut työntekijä ja ajastuksen ajankohta, luetellaan kohdassa Maksutunnus.

Ilmoitukset

Ilmoituksia lähetetään, kun työntekijä tekee merkittäviä toimia, kuten ajastaa maksuja, lisää pankkitilejä tai muokkaa maksuja. Kyseessä oleva työntekijä ja kaupan omistaja saavat sähköpostin, jossa mainitaan suoritettu toimi.