Administrere personaltillatelser og aktiviteter i Shopify Bill Pay

Som Shopify-forhandler kan det hende du har behov for å delegere økonomiske oppgaver, som fakturaadministrasjon, til personalet. Shopify Bill Pay har funksjoner som gjør det mulig å gi teamet tilgang til å organisere betalinger, administrere selgere og se historisk betalingsinformasjon. I denne artikkelen kan du se hvordan du gir og fjerner tilgang til Shopify Bill Pay for personalet, hvordan personalmedlemmene konfigurerer det på sin side, og hvordan du kan holde oversikt over aktivitetene deres.

Når du har lagt til fakturaer, kan du gi personalmedlemmer tilgang til Shopify Bill Pay. Ved å gi personalet tilgang til Shopify Bill Pay kan de planlegge fakturabetalinger, se betalingshistorikk, administrere leverandører og administrere betalingsmåter.

Gi og fjerne tilgang til Shopify Bill Pay

Gi tilgang

Når du har lagt til fakturaer, kan du gi personalmedlemmer tilgang til Shopify Bill Pay. For å administrere hvem som kan håndtere fakturabetalinger, må du ha tillatelse til å redigere brukerroller.

Trinn:

1. Gå til Innstillinger > Brukere og tillatelser fra Shopify-administrator.
  2. Klikk på navnet til personalmedlemmet du vil gi tilgang til.
  3. Velg Shopify Bill Pay i seksjonen Apptillatelser.
  4. Klikk på Lagre.

Personalmedlemmet har nå tilgang til Shopify Bill Pay.

Fjern Shopify Bill Pay-tilgang fra et personalmedlem

1. Gå til Innstillinger > Brukere og tillatelser fra Shopify-administrator.
  2. Klikk på navnet til personalmedlemmet du vil fjerne tilgangen fra.
  3. Opphev valget av Shopify Bill Pay i seksjonen Apptillatelser.
  4. Klikk på Lagre.

Personalmedlemmet har ikke lenger tilgang til Shopify Bill Pay.

Konfigurere Shopify Bill Pay for personalmedlemmer

Når tilgangen er gitt, må personalmedlemmene konfigurere kontoen sin for bruk. Disse trinnene må gjennomføres av personalmedlemmet. De kan ikke gjøres av brukeren som har gitt personalmedlemmet tilgang.

Trinn:

1. Gå til Økonomi > Bill Pay fra Shopify-administrator.
  2. En ledetekst for konfigurasjon av totrinnsautentisering vises hvis du ikke har aktivert det ennå:
    1. Klikk på Konfigurer totrinnsautentisering.
    2. Følg instruksjonene for å aktivere totrinnsautentisering.

Hold oversikt over personalets aktivitet i Shopify Bill Pay

Når personalet er konfigurert og kan håndtere økonomiske oppgaver, kan du gå gjennom aktiviteten deres for å holde oversikt over hva de gjør.

Identifiser hvem som har planlagt en betaling

1. Gå til Økonomi > Bill Pay fra Shopify-administrator.
  2. Klikk på betalingen du vil gå gjennom.
  3. Gå til seksjonen Betalingsaktivitet, og finn Betalings-ID.

Opplysninger som hvilket personalmedlem som har planlagt betalingen og når den ble planlagt er oppført under betalings-ID.

Varsler

Når et personalmedlem gjennomfører viktige handlinger, som å planlegge betalinger, legge til bankkontoer eller endre betalinger, sendes det ut varslinger. Både personalmedlemmet som er involvert og butikkeieren mottar en e-post med informasjon om handlingen som er utført.