Shopify POS:n laitteistosarjat

Jos käytössäsi on Shopify POS, voit ostaa laitteistosarjan, jolla saat vähittäiskauppasi toimimaan. Laitteistosarjat niputtavat yhteen yhteensopivia komponentteja alennettuun hintaan.

Shopify Retail Kit

Voit käyttää Shopify Retail Kitiä kaikissa Shopify-sopimuksissa.

Sarja sisältää Shopify-laitteiston, joka on suunniteltu vähittäiskaupan luottotapahtumia varten:

Voit ostaa yksittäiset komponentit myös Yhdysvalloista ja Kanadasta peräisin olevasta Shopify Hardware Storesta.

Asennus ja määritys

Asennusohjeet toimitetaan sarjan mukana.

Toimitamme asennusohjeet myös yksittäisille laitteistokomponenteille.

Mukautettu Kit

Sarja sisältää kaiken, mitä tarvitset käteis- ja luottomaksujen hyväksymiseen ja kuittien tulostamiseen:

Voit ostaa yksittäisiä komponentteja myös alkuperäisiltä myyjiltä tai jälleenmyyjältä.

Asennus ja määritys

Asennusohjeet toimitetaan sarjan mukana. Voit myös ladata PDF-tiedoston.

Toimitamme asennusohjeet myös yksittäisille laitteistokomponenteille.

Shopifyn laitteistovuokrasarjat

Jos olet Yhdysvalloissa, voit vuokrata Shopify POS -laitteiston tapahtumia, messuja tai lyhytkestoista henkilökohtaista myyntiä varten.

All-in-one-nippu

Saat All-in-one-nipussa kaiken, mitä tarvitset täydellistä vähittäiskaupan asennusta varten. Se sisältää seuraavat laitteet:

• mPOP-yhdistetty kuittitulostin ja kassalaatikko, jossa on viivakoodinlukija
  • iPad Air, jossa on LTE-yhteys ja teline
  • Siru- ja pyyhkäisykortinlukija
  • kuittipaperi

Jos haluat käyttää All-in-one-nippua, tililläsi on oltava käytössä Shopify Payments. Voit vuokrata All-in-one-nipun Shopify-laitteistovuokraamosta.

Cash-heavy-nippu

Cash-heavy-nippu sisältää suuren ja turvallisen kassalaatikon, ja se on ihanteellinen kaupoille, joilla on paljon käteismaksuja. Se sisältää seuraavat laitteet:

• 13 tuuman kassalaatikko
  • bluetooth-kuittitulostin
  • iPad Air, jossa on LTE-verkkoyhteys, ja teline
  • Siru- ja pyyhkäisykortinlukija
  • kuittipaperi

Jos haluat käyttää Cash-heavy-nippua, tililläsi on oltava käytössä Shopify Payments. Voit vuokrata Cash-heavy-nipun Shopify-laitteistovuokrauskaupasta.

Cashless-nippu

Cashless-nippu sopii parhaiten vain luottokorttimaksuja hyväksyviin kauppoihin. Se sisältää seuraavat laitteet:

• iPad Air, jossa on LTE-yhteys ja teline
  • Siru- ja pyyhkäisykortinlukija

Jos haluat käyttää Cashless-nippua, tililläsi on oltava käytössä Shopify Payments. Voit vuokrata Cashless-nipun Shopify-laitteistovuokrauskaupasta.