Shopify POS -laitteistosarjat

Countertop Kit -työtasosarja Lightning-iPadeille

Saatavuus

Yhdysvallat
Kanada

Voit käyttää Lightning-iPadeille tarkoitettua Countertop Kit -työtasosarjaa kaikissa Shopify-tilaussopimuksissa.

Sarja sisältää myös Shopify-kortinlukijan, joka on suunniteltu myymälän luottotapahtumia varten. Mukana toimitettu kortinlukija vaihtelee alueittain.

Yhdysvalloissa sarja sisältää Tap & Chip -lukijan ja kortinlukijan telakan.

Tap & Chip Reader
Tap & Chip Reader
telakka Tap & Chip -lukijaa varten
telakka Tap & Chip -lukijaa varten

Kanadassa sarja sisältää WisePad 3 -kortinlukijan.

Wisepad 3 ‑lukija
Wisepad 3
POS Tablet Stand -tablettiteline
POS Tablet Stand -tablettiteline

Voit ostaa yksittäisiä komponentteja myös Shopify Hardware Storesta Kanadassa tai Yhdysvalloissa.

POS Terminal Countertop Kit -työtasosarja Lightning-iPadeille

POS Terminal Countertop Kit -työtasosarja Lightning-iPadeille

Saatavuus

Yhdysvallat
Kanada

Voit käyttää Lightning-iPadeille tarkoitettua Shopify POS Terminal Countertop Kit -työtasosarjaa kaikissa Shopify-tilaussopimuksissa.

Sarja sisältää Shopify-laitteiston, joka on suunniteltu myymälän luottotapahtumia varten:

POS Go
POS Go
POS Go Dock ‑telakka
POS Go Dock ‑telakka
POS Tablet Stand -tablettiteline
POS Tablet Stand -tablettiteline

Voit ostaa yksittäisiä komponentteja myös Shopify Hardware Storesta Kanadassa tai Yhdysvalloissa.

Countertop Kit -työtasosarja USB-C-tableteille

Countertop Kit -työtasosarja USB-C-tableteille

Saatavuus

Yhdysvallat
Kanada

Voit käyttää USB-C-iPadeille tarkoitettua Countertop Kit -työtasosarjaa kaikissa Shopify-tilaussopimuksissa.

Sarja sisältää myös Shopify-kortinlukijan, joka on suunniteltu myymälän luottotapahtumia varten. Mukana toimitettu kortinlukija vaihtelee alueittain.

Yhdysvalloissa sarja sisältää Tap & Chip -lukijan ja kortinlukijan telakan.

Tap & Chip Reader
Tap & Chip Reader
telakka Tap & Chip -lukijaa varten
telakka Tap & Chip -lukijaa varten

Kanadassa sarja sisältää WisePad 3 -kortinlukijan.

Wisepad 3 ‑lukija
Wisepad 3
POS Tablet Stand -tablettiteline
POS Tablet Stand -tablettiteline

Sarjaan voi lisätä myös seuraavan lisävarusteena saatavan laitteiston:

Connection Hub -yhteyskeskus
Connection Hub -yhteyskeskus

Voit ostaa yksittäisiä komponentteja myös Shopify Hardware Storesta Kanadassa tai Yhdysvalloissa.

POS Terminal Countertop Kit -työtasosarja USB-C-tableteille

POS Terminal Countertop Kit -työtasosarja USB-C-tableteille

Saatavuus

Yhdysvallat
Kanada

Voit käyttää USB-C-tableteille tarkoitettua Shopify POS Terminal Countertop Kit -työtasosarjaa kaikissa Shopify-tilaussopimuksissa.

Sarja sisältää Shopify-laitteiston, joka on suunniteltu myymälän luottotapahtumia varten:

POS Go
POS Go
POS Go Dock ‑telakka
POS Go Dock ‑telakka
POS Tablet Stand -tablettiteline
POS Tablet Stand -tablettiteline

Sarjaan voi lisätä myös seuraavan lisävarusteena saatavan laitteiston:

Connection Hub -yhteyskeskus
Connection Hub -yhteyskeskus

Voit ostaa yksittäisiä komponentteja myös Shopify Hardware Storesta Kanadassa tai Yhdysvalloissa.

Asennus ja määritys

Asennusohjeet toimitetaan sarjojen mukana.

Toimitamme asennusohjeet myös yksittäisille laitteistokomponenteille.