Shopify POS-hardwaresæt

Countertop Kit til iPads med lightning-stik

Tilgængelighed

USA
Canada

Du kan bruge Countertop Kit til iPads med lightning-stik med alle Shopify-abonnementsordninger.

Sættet indeholder også en Shopify-kortlæser, som er designet til kreditkorttransaktioner i din detailforretning. Den medfølgende kortlæser varierer afhængigt af dit område.

I USA indeholder sættet kortlæseren til kontaktløs og chip samt docken til kortlæseren.

Kortlæser til kontaktløs og chip
Kortlæser til kontaktløs og chip
Dock til kortlæser til kontaktløs og chip
Dock til kortlæser til kontaktløs og chip

I Canada indeholder sættet WisePad 3-kortlæseren.

Wisepad 3-kortlæser
Wisepad 3
POS-tabletstander
POS-tabletstander

Du kan også købe de individuelle komponenter i Shopifys hardwarebutik i Canada eller USA.

POS Terminal Countertop Kit til iPads med lightning-stik

POS Terminal Countertop Kit til iPads med lightning-stik

Tilgængelighed

USA
Canada

Du kan bruge Shopify POS Terminal Countertop Kit til iPads med lightning-stik med alle Shopify-abonnementsordninger.

Sættet indeholder Shopify-hardware, som er designet til kredittransaktioner i din detailforretning:

POS Go
POS Go
POS Go-dock
POS Go-dock
POS-tabletstander
POS-tabletstander

Du kan også købe de individuelle komponenter i Shopifys hardwarebutik i Canada eller USA.

Countertop Kit til tablets med USB-C-stik

Countertop Kits til tablets med USB-C-stik

Tilgængelighed

USA
Canada

Du kan bruge Countertop Kit til iPads med USB-C-stik med alle Shopify-abonnementsordninger.

Sættet indeholder også en Shopify-kortlæser, som er designet til kreditkorttransaktioner i din detailforretning. Den medfølgende kortlæser varierer afhængigt af dit område.

I USA indeholder sættet kortlæseren til kontaktløs og chip samt docken til kortlæseren.

Kortlæser til kontaktløs og chip
Kortlæser til kontaktløs og chip
Dock til kortlæser til kontaktløs og chip
Dock til kortlæser til kontaktløs og chip

I Canada indeholder sættet WisePad 3-kortlæseren.

Wisepad 3-kortlæser
Wisepad 3
POS-tabletstander
POS-tabletstander

Du kan også føje følgende valgfrie hardware til sættet:

Tilslutningsbase
Tilslutningsbase

Du kan også købe de individuelle komponenter i Shopifys hardwarebutik i Canada eller USA.

POS Terminal Countertop Kit til tablets med USB-C-stik

POS Terminal Countertop Kit til tablets med USB-C-stik

Tilgængelighed

USA
Canada

Du kan bruge Shopify POS Terminal Countertop Kit til tablets med USB-C-stik med alle Shopify-abonnementsordninger.

Sættet indeholder Shopify-hardware, som er designet til kredittransaktioner i din detailforretning:

POS Go
POS Go
POS Go-dock
POS Go-dock
POS-tabletstander
POS-tabletstander

Du kan også føje følgende valgfrie hardware til sættet:

Tilslutningsbase
Tilslutningsbase

Du kan også købe de individuelle komponenter i Shopifys hardwarebutik i Canada eller USA.

Installation og opsætning

Der følger installationsvejledning med sættene.

Vi leverer også installationsvejledning til de enkelte hardwarekomponenter.