Shopify POS-maskinvaresett

Disksett for Lightning-iPad-er

Tilgjengelighet

USA
Canada

Du kan bruke disksettet for Lightning-iPad-er med alle Shopify-abonnementer.

Settet inneholder også en Shopify-kortleser som er utviklet for kredittransaksjoner i detaljhandel. Kortleseren som er inkludert varierer basert på region.

For USA inkluderer settet Tap og chip-leseren og dokkingstasjon for kortleseren.

Tap & Chip-leseren
Tap & Chip-leseren
Dock for Tap & Chip-leseren
Dock for Tap & Chip-leseren

For Canada inkluderer settet WisePad 3-kortleseren.

Wisepad 3-leser
Wisepad 3
POS-nettbrettstativ
POS-nettbrettstativ

Du kan også kjøpe enkeltkomponenter fra Shopify-maskinvarebutikken i Canada eller USA.

POS Terminal-disksett for Lightning-iPad-er

POS Terminal-disksett for Lightning-iPad-er

Tilgjengelighet

USA
Canada

Du kan bruke Shopify POS Terminal-disksettet for Lightning-iPad-er med alle Shopify-abonnementer.

Settet inkluderer Shopify-maskinvare som er utviklet for kreditt-transaksjoner i butikken din:

POS Go
POS Go
POS Go Dock
POS Go Dock
POS-nettbrettstativ
POS-nettbrettstativ

Du kan også kjøpe enkeltkomponenter fra Shopify-maskinvarebutikken i Canada eller USA.

Disksett for USB-C-nettbrett

Disksett for USB-C-nettbrett

Tilgjengelighet

USA
Canada

Du kan bruke disksettet for USB-C-iPad-er med alle Shopify-abonnementer.

Settet inneholder også en Shopify-kortleser som er utviklet for kredittransaksjoner i detaljhandel. Kortleseren som er inkludert varierer basert på region.

For USA inkluderer settet Tap og chip-leseren og dokkingstasjon for kortleseren.

Tap & Chip-leseren
Tap & Chip-leseren
Dock for Tap & Chip-leseren
Dock for Tap & Chip-leseren

For Canada inkluderer settet WisePad 3-kortleseren.

Wisepad 3-leser
Wisepad 3
POS-nettbrettstativ
POS-nettbrettstativ

Følgende valgfrie maskinvare er også tilgjengelig som tillegg til settet:

Tilkoblingshub
Tilkoblingshub

Du kan også kjøpe enkeltkomponenter fra Shopify-maskinvarebutikken i Canada eller USA.

POS Terminal-disksett for USB-C-nettbrett

POS Terminal-disksett for USB-C-nettbrett

Tilgjengelighet

USA
Canada

Du kan bruke Shopify POS Terminal-disksettet for USB-C-nettbrett med alle Shopify-abonnementer.

Settet inkluderer Shopify-maskinvare som er utviklet for kreditt-transaksjoner i butikken din:

POS Go
POS Go
POS Go Dock
POS Go Dock
POS-nettbrettstativ
POS-nettbrettstativ

Følgende valgfrie maskinvare er også tilgjengelig som tillegg til settet:

Tilkoblingshub
Tilkoblingshub

Du kan også kjøpe enkeltkomponenter fra Shopify-maskinvarebutikken i Canada eller USA.

Installasjon og oppsett

Installasjonsinstruksjoner sendes med settene.

Vi tilbyr også installasjonsinstruksjoner for de individuelle maskinvarekomponentene.