Test av de dynamiske kasseknappene

Typen dynamisk kasseknapp som kundene ser avhenger av følgende faktorer:

Du kan teste de dynamiske kasseknappene for å se alle de ulike konfigurasjonene som kundene kan se. Før du tester de dynamiske kasseknappene, må du sørge for at du legger dem til i nettbutikken.

Steg:

1. Klikk på Se butikken din.
  2. Hvis du vil teste knappen på en produktside, går du til en produktside. Hvis du vil teste knappen på en utvalgt produktdel, kan du bli værende på hjemmesiden.
  3. I nettleserens adressefelt legger du til en av følgende strenger på slutten av den gjeldende nettadressen, og trykker på Enter for å laste inn siden på nytt:

- Amazon Pay?shopify-debug=true&show=Amazon - Apple Pay (bare Safari) – ?shopify-debug=true&show=ApplePay - Google Pay?shopify-debug=true&show=Google - PayPal?shopify-debug=true&show=PayPal - Venmo?shopify-debug=true&show=Venmo - Umerket?shopify-debug=true&show=checkout

For eksempel kan nettadressen for testing av den dynamiske kasseknappen for Amazon Pay se slik ut: https://mystore.myshopify.com/products/myproduct?shopify-debug=true&show=Amazon

1. Gjenta for å teste dynamiske kasseknapper for andre betalingsmetoder.