Metaveldwaarden kopiëren van conceptbestellingen naar bestellingen

Je kunt de optie activeren om metavelden over te dragen van conceptbestellingen naar voltooide bestellingen. Wanneer je conceptbestellingen omzet in bestellingen en je de optie hebt geactiveerd om het metaveld te kopiëren, wordt dit automatisch gekopieerd naar de bestelling.

De waarden worden alleen gekopieerd van de conceptbestelling naar de bestelling als de validatiegegevens in de metavelden van beide overeenkomen.

Een eenrichtingssynchronisatie aanmaken op een bestellingsdefinitie

Je kunt metavelden van conceptbestellingen naar bestellingen kopiëren door een overeenkomende conceptbestellingsdefinitie en eenrichtingssynchronisatie aan te maken.

Stappen:

1. Ga in het Shopify-beheercentrum naar Instellingen > Aangepaste gegevens.
  2. Klik op Bestellingen.
  3. Klik op een metaveld dat je wilt bijwerken.
  4. Klik in de sectie Overeenkomende conceptbestellingsdefinitie op Conceptbestellingsdefinitie aanmaken.
  5. Klik op Opslaan.

Een eenrichtingssynchronisatie aanmaken op een conceptbestellingsdefinitie

Je kunt metavelden van conceptbestellingen naar bestellingen kopiëren door een overeenkomende bestellingsdefinitie en eenrichtingssynchronisatie aan te maken.

Stappen:

1. Ga in het Shopify-beheercentrum naar Instellingen > Aangepaste gegevens.
  2. Klik op Conceptbestellingen.
  3. Klik op een metaveld dat je wilt bijwerken.
  4. Klik in de sectie Overeenkomende bestellingsdefinitie op Bestellingsdefinitie aanmaken.