Winkels bekijken in Organisatie-instellingen

Het lijst met winkels bevat de volgende gegevens:

• ID
  • naam
  • primair domein
  • type
  • status

Winkelstatus

De status van een winkel is 'Actief' of 'In afwachting van contracttoevoeging'. Standaard worden alleen actieve winkels weergegeven in Organisatie-instellingen. Klik op In behandeling om winkels te bekijken die deze status hebben.

Beschrijvingen van winkelstatussen.
Status Beschrijving
Actief

Actieve winkels zijn volledig geactiveerde winkels.

Een actieve winkel is niet automatisch open voor het publiek. Enige instellingen voor een nieuwe winkel kunnen nodig zijn, zoals het toevoegen van producten, medewerkers of verkoopkanalen.

In afwachting van contracttoevoeging

Winkels in afwachting zijn nieuwe winkels die de beperkingen van je contract kunnen overschrijden.

Winkels met de status 'In behandeling' worden actief nadat de aanvraag door Shopify is verwerkt en je eventuele extra kosten hebt goedgekeurd.

Winkeltype

Het winkeltype is het algemene doel. Het type kan van invloed zijn op de facturering of instelling van de winkel, maar heeft geen beperkingen op de functies of mogelijkheden van de winkel.

Beschrijving van winkeltypen.
Winkeltype Beschrijving
Productiewinkel Een productiewinkel is een winkel die is aangemaakt om je producten te verkopen.
Ontwikkeling Een development store die is aangemaakt om je te laten experimenteren met thema's, branding of aangepaste codering. Development stores zijn niet bedoeld voor de verkoop van producten.

Winkelconfiguratie

Klik op de naam van de winkel op de pagina Winkels om meer informatie over een specifieke winkel te bekijken. In de sectie Winkelconfiguratie vind je meer gedetailleerde informatie over de winkel.

Informatie die beschikbaar is op de configuratiepagina van de winkel.
Winkelgegevens Beschrijving
Interne naam en pictogram Toont de interne naam van de winkel en de ID van twee of drie letters. De naam en ID in deze sectie worden alleen weergegeven in het Shopify-beheercentrum. Klanten krijgen deze niet te zien.
Winkeltype Beschrijving van het primaire doel van de winkel.
Gebruikers en machtigingen Toont de winkeleigenaar en het aantal gebruikers in de winkel. De winkeleigenaar heeft volledige machtigingen in de winkel en heeft toegang tot de financiële gegevens. Klik op Beheren om de volledige lijst met gebruikers met machtigingen voor de winkel te bekijken.