Start

Sälja

Hantera

Marknaden

Utöka

Designa teman

Vill du skapa ett Shopify-tema? Vårt temadokumentation innehåller exempel, resurser och handledningar som kan hjälpa dig att bygga och designa ett Shopify-tema.

Läs mer om teman

Utveckla appar

Vill du utveckla en Shopify-app? Kolla in vårt omfattande API och använd våra handledningar för att lära dig hur du skapar en app och skickar den till Shopify App Store.

Läs mer om Shopifys API

Hittar du inte de svar du letar efter? Vi finns här för att hjälpa till!

Kontakta Shopifys support