Lista dina produkter utan kostnad på Google

För berättigade butiker kan produkter som synkroniseras med Google Merchant Center med hjälp av Google & YouTube-kanalen visas på Google gratis.Om du vill ha en fullständig lista över var gratis listningar kan visas på Google, se Var Google visar dina gratislistningar i Google Merchant Center-hjälpen.

Om du redan använder Google & YouTube-kanalen för att synkronisera produkter till Google Merchant Center så kan du bekräfta att ditt produktflöde är anmält till kostnadsfria produktlistningar. Om du anmäler dig till kostnadsfria produktlistningar kan produkterna visas i obetalda produktlistningar på Google. Du kan välja en Comparison Shopping Service via CSS-instrumentpanelen som finns i ditt Google Merchant Center.

Om du vill ha mer information om gratis listningar och vilka länder och regioner som stöds, se Lista dina produkter gratis på Google i Google Merchant Center-hjälpen.

Poängkort för shoppingupplevelse

Poängkortsprogrammet Shoppingupplevelse belönar företag som ger utmärkta kundupplevelser. Genom att uppfylla vissa kriterier för kundupplevelser kan du få:

• Märket "Top Quality Store" som visas på dina listningar och kan öka kunders förtroende för att köpa från din butik
  • Framträdande placering på shoppingfliken

Läs mer om Shoppingupplevelse-poängkortet och Shoppingupplevelse poängkortsprogram på Google Merchant Center-hjälpen.