Kom igång med Google & YouTube-försäljningskanalen

Att konfigurera Google & YouTubes försäljningskanal innebär att du ansluter till Google Merchant Center. Din butik och dina produkter måste uppfylla specifika krav för att kunna använda kanalen.

När du har installerat kanalen måste du synkronisera dina produkter med Google Merchant Center för att de ska kunna visas på Google. Eventuella policyöverträdelser med din butik och produkter måste lösas innan produkterna visas på Google.