Kom i gang med Google & YouTube-salgskanalen

Konfigurering av Google & YouTube-salgskanalen inkluderer en tilkobling til Google Merchant Center. Butikken og produktene må oppfylle bestemte krav for å kunne bruke denne kanalen.

Når du har installert kanalen, må du synkronisere produkter til Google Merchant Center for at de skal vises på Google. Eventuelle brudd på retningslinjene knyttet til butikken og produkter må løses før produkter vil vises på Google.

I denne delen