Synkronisering av produktene dine

Google & YouTube-kanalen synkroniserer produkter som er tilgjengelige for nettbutikken med Google Merchant Center. For å publisere produkter på Google og bruke dem i Performance Max-kampanjer må du legge til nødvendige produktopplysninger. Du kan også optimalisere produkttitler og beskrivelser for Google Shopping-søkeoppføringer ved hjelp av Google & YouTube-kanalen.

For kvalifiserte butikker som selger i USA kan produkter som synkroniseres til Google Merchant Center med Google & YouTube-kanalen vises i relevante søkeoppføringer i Google Shopping-fanen gratis.

For å se status for produkter og endre kontoinnstillinger kan du gå til Google & YouTube-kanalen i Shopify.

Gjøre produkter tilgjengelige for Google & YouTube-kanalen

Når du konfigurerer Google & YouTube-kanalen for første gang vil alle produkter som er tilgjengelige for nettbutikken din automatisk bli synkronisert med Google Merchant Center. Hvis du foretrekker å velge hvilke produkter som skal synkroniseres, kan du endre tilgjengeligheten for et enkeltprodukt manuelt, eller gjøre en massehandling for å endre tilgjengeligheten for flere produkter.

Finn ut mer om å gjøre produkter tilgjengelige for kanaler og apper.

Produktdata

Google bruker produktopplysninger for enklere kategorisering av synkroniserte produkter på Google. Noen av opplysningene Google kan bruke er ikke tilgjengelige fra produktdetaljene, og må legges til fra Google & YouTube-kanalen. Når produktene er gjort tilgjengelige for Google & YouTube-kanalen legger du til de manglende nødvendige produktopplysningene for å fullføre synkroniseringen til Google Merchant Center-kontoen.

For instruksjoner til hvordan du legger til produktopplysninger kan du se Synkronisere produkter i Google Merchant Center-hjelp. Det er også her du finner følgende informasjon:

Synkronisere rabatter

Rabatter kalles kampanjer i Google Merchant Center.

Finn ut mer om å opprette og administrere kampanjer i Google-salgskanalen i Google Merchant Center-hjelp.

Du kan administrere hvilke rabatter som er tilgjengelig for Google-salgskanalen i Shopify-administrator.

Du kan også administrere kampanjer i Google Merchant Center. Finn ut hvordan du redigerer en kampanje eller endrer kampanjestatus på hjelpesidene for Google Merchant Center.