Shopify Balance -cashback-palkkiot

Shopify Balance ‑tili tarjoaa useita palkintoja ehdot täyttävistä ostoksista, jotka on tehty Shopify Balance ‑kortillasi. Kaikki nykyiset palkintosi näkyvät Shopify-ylläpitäjäsi Shopify Balance -palkintojen sivulla.

Shopify tarjoaa rahansiirto-, pankki- ja liikkeeseenlaskupalvelut yhteistyössä Stripe, Inc:n ja kumppaniyritysten sekä rahoituslaitoskumppaneiden, kuten Celtic Bankin ja Evolve Bank & Trustin (FDIC:n jäsen), kanssa.

Shopify Balance cashback-palkkioiden yleiskatsaus

Kun teet hyväksyttäviä ostoksia Shopifysta Shopify Balance ‑kortillasi, prosentuaalinen osuus ostohinnasta talletetaan Shopify Balance ‑tilillesi vuosittaisen enimmäismäärän ollessa 2 000 dollaria. Talletus ei sisällä cashbackia Shopify-kumppaneilta. Cashback talletetaan Shopify Balance ‑tilillesi kuukausittain. Vuosittainen 2 000 dollarin raja nollautuu 1. tammikuuta riippumatta edellisenä vuotena ansaitsemasi cashbackin määrästä. Raja ei vaikuta seuraavaan vuoteen.

Shopify Balance cashback-palkkioita koskevat kelpoisuusvaatimukset

Jotta voit saada cashback-palkkioita, sinulla on oltava fyysinen tai virtuaalinen Shopify Balance -kortti, joka on asetettu ensisijaiseksi maksutavaksesi.

Käytä Balance-korttiasi Shopify-laskuusi ansaitaksesi cashback-palkintoja

Voit ansaita 2 % cashbackia oikeutetuista ostoksista (kuten Shopify Shipping, Shopify Email, sovellukset, mukautetut verkkotunnukset ja teemat), kun maksat Shopify-laskun virtuaalisella tai fyysisellä Shopify Balance -kortilla.

Määritä vaihtoehto 1:

1. Siirry Shopify adminissasi kohtaan Talous > Balance Ensisijainen.
  2. Klikkaa Balance-korttisi-osiossa Aloita cashbackin ansaitseminen.
  3. Klikkaa Käytä Balance-korttia Shopify-laskuihin -valintaikkunassa Käytä Balance-korttia Shopify-laskuihin.

Toinen käyttöönottotapa:

1. Siirry Shopify Adminissasi kohtaan Talous > Balance.
  2. Klikkaa Kassavirta tässä kuussa -osiossa Näytä kaikki tiedot.
  3. Klikkaa Tuleva Shopify-lasku -osiossa Yhdistä Shopify Balance laskutukseen.

Cashback-palkkioihin oikeuttavat tapahtumat

Monet tapahtumat ovat oikeutettuja cashback-palkintoihin, kun ne maksetaan Shopify Balance -kortillasi.

Shopify Balancen hyväksyttävät cashback-tapahtumat.
Tapahtumatyyppi Cashbackin prosentuaalinen osuus
Shopify-laskut 2 %
Shopify Shipping ‑ostot 2 %
Shopify Email 2 %
Markkinoinnin mainoskampanjat, kuten Google, Facebook, Instagram, Pinterest ja Tiktok 2 %
Shopify App Storen sovellukset 2 %
Teemakaupan teemat 2 %
Shopifyn kautta ostetut mukautetut verkkotunnukset 2 %
Markkinointikampanjat Snapchatissa 10 %