Shopify Balance-belønninger i form av penger tilbake

Med Shopify Balance-kontoen kan du få en rekke belønninger for berettigede kjøp med Shopify Balance-kortet ditt. Alle gjeldende belønninger står oppført på Shopify Balance-belønningsside i Shopify-administrator.

Shopify samarbeider med Stripe, Inc. og tilknyttede selskaper, og finansinstitusjonspartnere, som Celtic Bank og Evolve Bank & Trust, Member FDIC, for å tilby pengeoverføringer, banktjenester og utstedelsestjenester.

Oversikt over Shopify Balance-belønninger i form av penger tilbake

Når du gjør berettigede kjøp fra Shopify med Shopify Balance-kortet, overføres en prosentandel av kjøpsprisen til Shopify Balance-kontoen din, opp til maksimalt 2000 USD per år. Innskuddet inkluderer ikke penger tilbake fra Shopify-partnere. Penger tilbake overføres til Shopify Balance-kontoen din på månedlig basis. Denne årlige grensen på 2000 USD tilbakestilles 1. januar, uavhengig av hvor mye penger tilbake du har tjent i det foregående året. Grensen overføres ikke til det nye året.

Kvalifikasjonskrav for Shopify Balance-belønninger i form av penger tilbake

For å være kvalifisert for belønninger i form av penger tilbake, må du ha et fysisk eller virtuelt Shopify Balance-kort angitt som primær betalingsmåte.

Bruk Balance-kortet til Shopify-fakturaen for å tjene belønninger i form av penger tilbake

Du kan tjene 2 % penger tilbake på kvalifiserte kjøp (inkludert Shopify Shipping, Shopify Email, apper, egendefinerte domener og temaer) når du betaler Shopify-fakturaen med et virtuelt eller fysisk Shopify Balance-kort.

Konfigurer alternativ 1:

1. Gå til Økonomi > Balance > Hoved fra Shopify-administrator.
  2. Klikk på Begynn å tjene penger tilbake i seksjonen Dine Balance-kort.
  3. Klikk på Bruk Balance-kortet til Shopify-fakturaer i dialogboksen Bruk Balance-kortet til Shopify-fakturaer.

Konfigurer alternativ 2:

1. Fra Shopify-administrator går du til Økonomi > Balance.
  2. Klikk på Se all innsikt i seksjonen Kontantstrøm denne måneden.
  3. Klikk på Koble Shopify Balance til fakturering i seksjonen Kommende Shopify-faktura.

Kvalifiserte transaksjoner for belønninger i form av penger tilbake

Ulike transaksjoner er kvalifisert for belønninger i form av penger tilbake når de gjøres med Shopify Balance-kortet.

Kvalifiserte tilbakebetalingstransaksjoner i Shopify Balance.
Transaksjonstype Prosentandel av tilbakebetalinger
Shopify-fakturaer 2 %
Shopify Shipping-kjøp 2 %
Shopify Email 2 %
Markedsførings- og annonsekampanjer hos Google, Facebook, Instagram, Pinterest og Tiktok 2 %
Apper fra Shopify App Store 2 %
Temaer fra temabutikken 2 %
Egendefinerte domener kjøpt gjennom Shopify 2 %
Markedsføringsannonsekampanjer med Snapchat 10 %