Shopify Balance cashback-bonusar

Kontot Shopify Balance erbjuder ett antal belöningar på berättigade inköp som görs med hjälp av ditt Shopify Balance-kort. Alla nuvarande belöningar listas på sidan Shopify Balance-belöningar i din Shopify-admin.

Shopify samarbetar med Stripe, Inc. och dotterbolag, samt finansinstitutspartner, som bland annat Celtic Bank och Evolve Bank & Trust, medlem i FDIC, för att erbjuda pengaöverföringar, banktjänster och utfärdandetjänster.

Översikt över Shopify Balance cashback-bonusar

När du gör berättigade inköp från Shopify med hjälp av ditt Shopify Balance-kort så sätts en procentandel av inköpspriset in på ditt Shopify Balance-konto, upp till maximalt 2 000 USD per år. Insättningen inkluderar inte cashback från Shopify-partners. Cashback sätts in på ditt Shopify Balance-konto månadsvis. Denna årliga gräns på 2 000 USD återställs den 1 januari, oavsett hur mycket cashback som intjänats under det föregående året. Gränsen förs inte över till det nya året.

Behörighetskrav för Shopify Balance cashback-bonusar

Du måste ha ett fysiskt eller virtuellt Shopify Balance-kort konfigurerat som din primära betalningsmetod för att vara berättigad till cashback-belöningar.

Använd ditt Balance-kort för Shopify-fakturan för att få cashback-bonusar

Du kan tjäna 2 % i cashback på berättigade inköp (som bland annat Shopify Shipping, Shopify e-post, appar, anpassade domäner och teman) när du betalar Shopify-fakturan med ditt virtuella eller fysiska Shopify Balance-kort.

Konfigurera alternativ 1:

1. Från Shopify-admin går du till Ekonomi > Balance > Primärt.
  2. Klicka på Börja tjäna cashback i avsnittet Dina Balance-kort.
  3. Klicka på Använd Balance-kort för Shopify-fakturor i dialogrutan Använd Balance-kort för Shopify-fakturor.

Konfigureringsalternativ 2:

1. Från din Shopify-administratör går du till Ekonomi > Saldo.
  2. Klicka på Visa alla insikter i avsnittet Kassaflöde denna månad.
  3. I avsnittet Kommande Shopify-faktura klickar du på Anslut Shopify Balance till fakturering.

Berättigade transaktioner för cashback-bonusar

Olika transaktioner är berättigade till cashback-bonusar när de görs med hjälp av Shopify Balance-kort.

Shopify Balance-berättigade cashback-transaktioner.
Transaktionstyp Procentandel av cashback
Shopify-räkningar 2 %
Shopify Shipping-inköp 2 %
Shopify Email 2 %
Marknadsföra reklamkampanjer med Google, Facebook, Instagram, Pinterest och Tiktok 2 %
Appar från Shopify App Store 2 %
Teman från temabutiken 2 %
Anpassade domäner som köps via Shopify 2 %
Marknadsföringsannonskampanjer med Snapchat 10 %