Shopify Balance-cashbackbeloningen

Het Shopify Balance-account biedt een aantal beloningen voor in aanmerking komende aankopen die je met je Shopify Balance-kaart hebt gedaan. Alle huidige beloningen worden vermeld op de pagina Shopify Balance-beloningen in het Shopify-beheercentrum.

Shopify is partner van Stripe, Inc. en gelieerde bedrijven en van partners van financiële instellingen, waaronder Celtic Bank en Evolve Bank & Trust, Member FDIC, om geldverkeer-, bank- en uitgifteservices aan te bieden.

Overzicht Shopify Balance-cashbackbeloningen

Wanneer je in aanmerking komende aankopen bij Shopify doet met je Shopify Balance-kaart, wordt een percentage van de aankoopprijs tot maximaal 2000 USD per jaar op je Shopify Balance-account gestort. De storting is exclusief cashback van Shopify-partners. Cashbacks worden maandelijks op je Shopify Balance-account gestort. Dit jaarlijkse limiet van 2000 USD wordt op 1 januari opnieuw ingesteld, ongeacht het cashbackbedrag dat je het voorgaande jaar hebt verdiend. De limiet wordt niet overgenomen naar het nieuwe jaar.

Vereisten om in aanmerking te komen voor Shopify Balance-cashbackbeloningen

Stel een fysieke of virtuele Shopify Balance-kaart in als je primaire betaalmethode om in aanmerking te komen voor cashbackbeloningen.

Je Balance-kaart gebruiken voor je Shopify-factuur om cashbackbeloningen te verdienen

Je kunt 2% cashback verdienen op alle in aanmerking komende aankopen (inclusief Shopify Shipping, Shopify Email, apps, aangepaste domeinen en thema's), wanneer je de Shopify-factuur betaalt met je virtuele of fysieke Shopify Balance-kaart.

Insteloptie een:

1. Ga vanuit het Shopify-beheercentrum naar Financiën > Balance > Hoofdaccount.
  2. Klik in de sectie Balance-kaarten op Beginnen met het verdienen van cashback.
  3. Klik in het dialoogvenster Balance-kaart gebruiken voor Shopify-facturen op Balance-kaart gebruiken voor Shopify-facturen.

Insteloptie twee:

1. Ga vanuit het Shopify-beheercentrum naar Financiën > Saldo.
  2. Klik in de sectie Cashflow deze maand op Alle inzichten bekijken.
  3. Klik in de sectie Aankomende Shopify-factuur op Shopify Balance koppelen aan de facturering.

In aanmerking komende transacties voor cashbackbeloningen

Verschillende transacties komen in aanmerking voor cashbackbeloningen wanneer je ze met je Shopify Balance-kaart uitvoert.

Cashbacktransacties die in aanmerking komen voor Shopify Balance.
Transactietype Percentage van cashbacks
Shopify-facturen 2%
Shopify Shipping-aankopen 2%
Shopify Email 2%
Marketingadvertentiecampagne met Google, Facebook, Instagram, Pinterest, en TikTok 2%
Apps uit de Shopify App Store 2%
Thema's uit de Theme Store 2%
Aangepaste domeinen die via Shopify zijn gekocht 2%
Marketingadvertentiecampagnes met Snapchat 10%