Hyväksy laskumaksut

Shopify Bill Paystä lähetettyjen laskujen hyväksymiseen käytettävä prosessi riippuu siitä, tunteeko kauppias haluamasi toimitustavan maksutiedot.

Maksujen hyväksyminen kauppiailta, joilla on tietosi

Jos kauppias tietää haluamiesi maksutapojen tiedot, sinun ei tarvitse tehdä mitään varojen vastaanottamiseksi. Kun kauppias aikatauluttaa maksun, saat sähköpostiviestin, jossa on tiedot maksuista ja arvioidusta toimituspäivästä. Kun maksu on käsitelty, saat toisen sähköpostiviestin, jossa näet, että maksu on matkalla.

Maksujen hyväksyminen kauppiailta, jotka eivät tiedä tietojasi

Kauppiaat voivat pyytää sinua valitsemaan haluamasi maksutavan. Jos hän valitsee tämän vaihtoehdon maksua ajastaessaan, saat sähköpostiviestin, jossa sinua pyydetään antamaan tiedot itse. Sähköpostissa oleva linkki on kelvollinen vain seitsemän päivän ajan. Jos linkki vanhenee, ota suoraan yhteyttä kauppiaaseen, jotta hän voi lähettää sinulle uuden sähköpostiviestin.

Vaiheet:

1. Klikkaa sähköpostissa Hyväksy maksu.
  2. Valitse maksun toimitustapa:

• Jos haluat maksaa pankkisiirrolla, klikkaa Pankkisiirtoja anna pankkitietosi.
    • Jos haluat, että osoitteeseesi lähetetään paperisekki, klikkaa Paperisekkija kirjoita sitten nimesi ja postiosoitteesi.
  3. Klikkaa Lähetä ja hyväksy maksu.